A Rózsakert vendégház Szomolya Fő utcáján található, innen könnyen megközelíthető a falu két nevezetessége, Kaló Imre valamint Vámos Attila pincéje. Ezúttal is a borozás vitt Szomolyára, így a Rózsakert vendégházba csak nyugovóra tértünk, amikor belefáradtunk az evés-ivás-borozás-beszélgetés nagyon kellemes együttesébe.
Tetszett a kert, a minijátszótér, a tiszta szobák. Nincs nagy komfortfokozat, de nem is kellett nekünk, mint ahogy a reggelit is jobban szeretem valahol az úton elfogyasztani felfedezve egy újabb helyet.
Mi tavaly nyáron nyaraltunk itt gyerekekkel. Olyanoknak ajánlom,akiknek a nyaralás főként a kirándulásokról szól. Tengersok látnivaló van a közelben,amiket felfedezni több hétre lenne szükség. A vendégház önellátós,de az apartmanok konyhája nagyon jól felszerelt.
Tágas,kényelmes 2 szoba+ nappalis apartmanban voltunk elszállásolva,ami nyugodt pihenést biztosított az egész napos kirándulások után. A tornácos épület hangulata,varázsa lenyűgöző. A SZOMOLYAI CSERESZNYELEKVÁRT mindenkinek meg kell kóstolnia,aki arra jár! A Kaptárkövek és a barlanglakások felkeresése is kötelező!
két unokánkkal voltunk a vendégházban, ahol kellemesen éreztük magunkat. a szállás kényelmes, jól felszerelt, tágas. az udvar rendezett, jó időben itt is el lehet időzni. a bolt a közelben található. mi egy nagyszerű napot töltöttünk el kirándulással a kaptárkövekhez, melyek szépsége meglepő.
átautóztunk noszvajra ahol megnéztük a barlanglakásokat, majd síkfőkúton a réten a gyerekek kitombolhatták magukat. sajnos étterem se közel, se távol nem nagyon van, vagy legalábbis mi nem találtunk. a házigazda nagyon kedves, nem telepszik rá a vendégekre, de mindenben rendelkezésre áll.