Fenyves Fogadó Étterme Szurdokpüspöki

25%
4,5Hangulat
4,5Ár / érték
4,5Tisztaság
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Teleki-Degenfeld Kastélyszálló Szirák - Szilveszter
Teleki-Degenfeld Kastélyszálló Szirák
Termál Hotel Vesta Tápiószecső - Kikapcsolódás félpanziós ellátással
Termál Hotel Vesta Tápiószecső
38.525 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Erzsébet Park Hotel Parádfürdő - Kedvezményes előfoglalás
Erzsébet Park Hotel Parádfürdő

Fenyves Fogadó Étterme Szurdokpüspöki vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 248 városban járt márFelfedező - 282 helyen első értékelőNépszerű író - 30 hasznos szavazat8 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 2388 feltöltött kép
Kiváló 2024. június 7.barátokkal járt itt
Nem aludni tértünk be, hanem az étterembe egy késői ebédre. Hétköznap lévén gyenge volt a forgalom. Szurdokpüspöki egyik legszebb helyén található a Fogadó, csinos épületben, kinti-benti éttermi résszel. Bőséges a választék különlegesebb ételekből is. A Bivalygulyás kitűnő volt!
Fenyves Fogadó Étterme Szurdokpüspöki - EgyébFenyves Fogadó Étterme Szurdokpüspöki - EgyébFenyves Fogadó Étterme Szurdokpüspöki - EgyébFenyves Fogadó Étterme Szurdokpüspöki - EgyébFenyves Fogadó Étterme Szurdokpüspöki - Egyéb
Még több kép (2 db) >>
Átlagos 2024. március 31.családjával járt itt
Ismerőseink dicsérték, hogy nagyon jól főznek itt, ezért felkerestük az éttermet. Már az étlapon is nehezen találtunk számunkra megfelelőt, de a választásaink kifejezetten rosszak voltak, mert egyikünk sem volt elégedett. Átlagos adagok, és mi nem találtuk különlegesnek az ízeket sajnos. Az árérték arány sem jó, magasak az árak. Sajnos nekünk csalódás volt.
Kiváló 2018. augusztus 20.családjával járt itt
Többször is jártam már az étteremben. Mindig nagyon kedves volt a kiszolgálás. Az ételek ízletesek és bőségesek. Többen voltunk és sokféle ételt kipróbáltunk. Minden finomnak bizonyult. Ár/érték arányban megfelelő! Kellemes környezet, a limonádéjuk sokféle ízben kapható,és nagyon finom hűsítő ital.
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 29 városban járt már2 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 142 feltöltött kép
Kiváló 2018. április 20.a párjával járt itt
Feleségemmel voltam itt 2018. április 15-én az ugyancsak Szurdokpüspökiben található Szent-Kereszt kút és kegyhely megtekintése után. Nagyon szép fogadtatásban részesültünk. Az ebéd és a felszolgálás kiváló volt. Az orjaleves és a májgaluskaleves kiváló és friss. Vigyázat az Attila spirit erős paprika szószra, mert brutálisan erős.
Fenyves Fogadó Étterme Szurdokpüspöki - Étel/italFenyves Fogadó Étterme Szurdokpüspöki - Külső képFenyves Fogadó Étterme Szurdokpüspöki - Belső