Nem megkönnyebbülés levenni a cipőt egy fárasztó nap után? Szóval azért mezítláb, mert ebben a parkban kialakítottak egy útvonalat, ahol 21 féle járófelületen kápráztathatjuk el vagy dolgoztathatjuk meg talpizmainkat.
Egy szakaszon érdes bazalt kövek jelentenek kihívást, másutt süppedős tőzegben hagyhatjuk ott lábunk nyomát, vagy ha kedvünk van bebátorkodhatunk a patakba is, érzékelhetünk itt a hűvöset a vagy éppen a téglaburkolat melegségét. És, hogy nem szoktunk járni kukorica csutkán vagy fenyőtobozon? De lehet!
Kihagyhatatlan 2018. december 26.családjával járt itt
Mindig az adott környék látnivalóit összegyűjtöm és most is igy sikerült erre a helyre eljutnunk,szerintem nem is sok embernek van róla tudomása,pedig,kicsiknek -nagyoknak is érdekes kikapcsolódást kinál. patakban -köveken,kukoricacsutkán és számtalan olyan érdekes talpalá -valot találtak ki és ki is kell próbálni mindenkinek végig kell menni mezitláb,szint külömbségek,szép táj tárul elénk.