A Házias ételbárba a pacal felirat vitt be, hisz az autóban két pacalrajongó fiatal várt, a kisebbik fiam meg a párja. (Tegyem hozzá, volt már egy pacalfogás gépjárműben, amit a szomszédban csomagoltattam, egy csülköspacal burger, de az nem pörkölt, és különben is minél többféle pacal van otthon, annál jobb.
) Meg is beszéltük a pultossal a rendelést, ki is fizettem, mikor kiderült, hogy elfogyott a pacal. Néztem mit lehet rendelni mást, a marhapörkölt lett volna opció, de egy úriember, nem csodálkoznék, ha törzsvendég lett volna, ide úgy tűnt, összeszokott helybéli közönség jár, felhívta a figyelmem arra, hogy van zúzapörkölt. Azt kértem, be is lapátolták hazaérve a fiatalok, mint a sicc. Azért én is megkóstoltam. Kifejezetten finom volt, az apró-cseprő jószándékú bírálattól eltekintek, egy 1800 forintos étkezdei zúzapörkölt esetében. Tisztes 4 pont. A negyedik fotó már otthon készült, a kenyeret Dunaharasztiban vettem.