Nem voltak sokan, a pincér tüstént jött, nagyon jól tette dolgát, az étlap sokat ígérő, nem ettem levest, csak egy másodikat, mégpedig a kacsamájjal töltött csirkemellet kértem, szarvasgombás burgonyapürével, erdei sonkával. Megkérdeztem, hogy ajánl-e mellé savanyúságot, azt mondta, lehet hozzá, és céklában állapodtunk meg. Lehet, hogy időigényeset kértem, mert a kevés vendég ellenére viszonylag sokat kellett várni. Amikor végül a lány kihozta, teljesen furán jobb oldalra pakolta le a savanyúságot, az ital helyére. Az étel meg nem volt forró, mint ami most készült, hanem inkább langyos. Szépen, gonddal volt tálalva, a savanyúság meg nem. Az csak úgy bele a tálba, ahogy puffan. Az evőeszközök érdekesek. A kés nyelének olyan fogása van, hogy folyamatosan azt érzed, hogy fordítva van a kezedben. Pedig nem. Kis idő után megszokható. A villa nyele is szokatlan. Viszont makulátlanul tiszta minden. Az étel nagyon finom, megérdemli a dicséretet. A sonka ugyan dominált a többi komponens felett, elnyomta az ízüket, de így is élvezhető volt. A gombás íz a köretben tett hozzá az műhöz, nem bizonyult soknak. A hozzá kért Rauch gyümölcslé is igényes választás volt. Összességében, az apró észrevételekkel, ötös nálam is.