2024. májusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2024. május 26.Ajánlom a helyet másoknak is!
Ha lenne itt 10 pont, akkor annyit adnék ennek az étteremnek azért az ebédélményért, amelyet tegnap kaptunk tőlük. Mert valóban összetett élmény, és nem egyszerűen étkezés volt! Évekkel ezelőtt jártunk náluk egy-két alkalommal, de azóta máshol, messzebb lakunk tőlük. Most viszont, hogy Tápiószelére kirándultunk, eszünkbe jutott, milyen jókat ettünk a Vadászban. És újból elmentünk hozzájuk. És milyen jól tettük!
Mondhatni hatalmas étterem, egységes stílusban berendezett, mégis kicsit különböző hangulatú terekkel. Mi a szép napsütéses időben a belső teraszt, kerthelyiséget választottuk, és egy csodahelyre, egy kis tündérkertbe csöppentünk. Mert hogyan is nevezhetnénk másként azt, ha két finom falat között az apró tavacska tündérrózsáit, a kert virágait csodálhatjuk. Először gyönyörködni kellett a látványban, csak utána vettük kézbe az étlapot. És amikor megláttuk a nyírségi gombóclevest a napi kínálatban, azonnal eszünkbe jutott a több évvel korábbi élvezet, hogy ez itt milyen csodásan finom. Rögtön rendeltünk is mindkettőnknek. És most is szenzációs, még ha nekünk egy kicsit csípős is volt. Semmit nem vett le a finomságából.
Majd miután kicsit magunkhoz tértünk, a férjem sertés szűzből készült óriási bécsi szeletet kért, én pedig most először mertem Bélszín Rossini módra fogást rendelni, bízva abban, hogy itt ezt is tökéletesen készítik. És igen! Mindkettőnk étele nagyon-nagyon finom volt, amelyeket pincérünk kedvesen és szakszerűen szolgált fel. Köszönet mindenért.
Csak laknánk hozzájuk egy kicsit közelebb!
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Fényképek (15)
Még több kép (5 db)
Vadász Csárda további értékelései
2020.09.27családjával
Nagyon jóléreztük magunkat és a személyzet is tisztességed volt,tisztaság is rendben,korrekt árak csak ajánlani tudom családok nak illetve bárkinek
2020.07.16a párjával
Telefonon adtam le július 5.-re Vadásztálra és Bőségtálra elvitelre a rendelést.Ismét Jó ötlet volt.Nagyon szép környezet hangulatos hely.Személyzet kedvesek figyelmesek és segitőkészek.Sok vendég volt,így csúszás volt,várnunk kellett.Amit megrendeltünk ételeket frissen melegen,látványosan...
2017.07.28családjával
Hétköznap este tértünk be az étterembe, ehhez képest meglepően sokan voltak. Egy pincér volt csak, így kicsit lassú volt a kiszolgálás, valószínűleg ők sem számítottak ennyi vendégre estére. Az ételek finomak voltak, a köret számomra a rántott szelethez képest arányaiban sok volt, de maga a hús...
Termál Hotel Vesta Tápiószecső
38.525 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval