2024. novemberben, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2025. január 12.Ajánlom a helyet másoknak is!
A Dream Teamben a múltkor csak fagyiztunk, most kipróbáltuk a konyhát is baráti társaságban egy bortúra alkalmával a Villa Tolnay meglátogatása előtt.
A beltér hangulatos, a kiszolgálás minden tekintetben kiváló: udvarias, gyors, szívélyes és segítőkész. Az étlapon pizzák, pasta-k, burgerek és zömmel mediterrán főételek sorjáznak, de megjelenik a választékban a marhapörkölt gnocchival körítve és a vadasan elkészített marhapofa is. A borválaszték korrekt, a nagyipari multitermékek mellett a helyi Stari főzde sörei is kaphatók, a töményitalok között is akadnak prémium tételek.
A remek pizzalepénnyel kínált serpenyős garnélarák friss, üde, fűszerezése jó, a mártás laza, leveses, de finom, ki is kanalazzuk-mártjuk az utolsó cseppig. Nem okozott csalódást a pecsenyekacsamájjal töltött pulykamell sem, amit lilahagymalekvárral és fűszeres parázsburgonyával körítettek. Kóstoltunk még korrekt dióbundás camembert-t áfonyalekvárral, őszibarackkal és jázminrizzsel, pestos tagliatelle-t aszalt paradicsommal, petrezselyemmel és mozzarellagolyókkal, valamint késztermék fagyival kísért élvezhető csokilávát.
A Dream Team konyhájára a megbízható fősodor jelzős szerkezet illik a legjobban, annál is inkább, hogy a Kárpát medencében lassan domináns lesz az olasz slágerételek mellett helyi és nemzetközinek mondható ételeket kínáló étteremtípus.
Ételek / Italok:![]()
Még több kép (17 db)
Dream Team Café - Kisvendéglő további értékelései
2024.08.02gyerekekkel
![]()
2 év után tértünk ide vissza. A pizza továbbra is finom, a limonádé szintén. Az árak a helyi viszonylatban korrektek,a kiszolgálás minimálisan lehetne kedvesebb. Az online helyfoglalás prímán működött és kellett is,mert annak ellenére hogy hétköznap voltunk,végig tele volt vendégekkel.
2023.09.21egyedül
![]()
Na, gondoltam, ebédelek egy jót... megyek a Hunguest Hotel Pelionba, olvastam az ittjartamon, hogy annak jó az étterme. Belejtek a recepcióra és illedelmesen keresem az éttermet. Hogy mit? Hát az éttermet. Nem lakom itt, de gondoltam, eszem egy jót, jókat olvastam az Orchidea étteremről. Hát az...
2022.08.03gyerekekkel
![]()
Kiváló pizzák korrekt áron, nagyon hangulatos környezetben,kedves és gyors kiszolgálással. Külön élmény,hogy látni hogy készül és sül a pizza a kemencében.
Malom-tó Vendégház Tapolca
34.560 Ft / 2 fő / éjtől bőv. félpanzióval