Valakit kerestem vagy vártam ott szeptemberben, szép őszi verőfényben. A hely ott van, ahol tulajdonképpen a belváros véget ér, a buszpályaudvar szomszédságában. Éppen kapóra jött, eleget álltam a napon, beültem, nagyon kedvesen fogadtak. Egy lány és egy fiú volt a pultban, tényleg semmi kifogásom nem lehet ellenük.
Főzött fagylalt van, azt kértem, meg almalevet, le is ültem vele, nagyon jólesett. Nagyon olcsó, párszáz forintot hagytam csak ott. Nem túl szép helyen van a fagyizó, de tiszta, ápolt minden. Szeretetet és ízlést sugall.
A Kaleido nevű kávézóba betért az egész család, ettünk többféle sütit, mindenféle fagylaltot, persze a gyermekek szokásuk szerint a csoki – vanilia vonalat nyomták, képtelenség őket rászoktatni gyümölcsfagylaltokra. A kávé nem volt annyira jó, mint reméltem, de azért meg lehetett inni.