Kértünk pilpil gambast, ezt a remek spanyol rákelőételt, valamint panna cottát mangós maracujás mártással. A rák kitűnő volt, kicsattanó frissességű, kifogástalan állagú, mi szerettük a mártását is, lehet, hogy más megszólta volna őket a nyerses fokhagyma miatt. Mi a fokhagymát mindenképpen szeretjük, nyersen pirítva, konfitálva, párolva, marinálva, úgyhogy nem morogtunk, sőt, kimártottuk az egész olajas-vajas mártást, ami persze chili is került, amennyi kell. Az asztalon só- és borsdarálót, nem lenne rossz, ha ez általánossá válna, micsoda különbség van a frissen darált bors és az ipari borspor között, amit sószóróból juttathatunk ételünkbe a legtöbb helyen. A kenyeret alighanem maguk sütik, egyszerűen csodálatos, ízre-állagra, kinézetre egyaránt. A panna cottáról is csak dicshimnuszokat lehet zengeni, a mártásról különösen. A műfaj csúcsa. A kiszolgálás kedves, a beltér eklektikus, de megnyerő, az árak megfizethetőek, a borválaszték impozáns. Kitűnő hely a Pura Vida, csak így tovább!