Vendégházunkban aktív pihenésre várjuk vendégeinket! Tavasbarlang: 1 perc séta, 170 m. A központi sürgés forgás - 2 perc séta, 300 m. A esős unalmas délutánokon bútorfestési tevékenységeket szervezünk, ahol a vendégház lakói 10% kedvezményben részesülnek.
A Balaton: szigligeti strand, badacsonytomaji strand, - 10 km. Borvidék: Badacsony - 5 km. Szentgyörgy-hegy - 4 km. Egyéb: Bazaltorgonák tanösvény - 4 km. Kapolcs - 16 km. sümegi vár - 20 km. Hévíz - 23 km. Keszthely - 20 km. Szobáink 2 ágyasak, népi festett bútorral vannak berendezve, minden szobában külön WC és tusoló. A közös helységben tévézési lehetőség, a gyerekeknek játszási lehetőség, ugyanitt minikonyha és étkezési lehetőség van kialakítva.
Árak: már 2500 Ft/fő/éjszaka, 10 éves kor alatti gyermek esetén 1700 Ft kedvezmény, 2 éves kor alatt nem kell fizetni. Idegenforgalmi adó: 450 Ft, a 18 év feletti vendégek esetén.
A Bibi vendégházba is úgy jutottunk, hogy egyszerű, puritán, olcsó szállást kerestünk. Végül a vendégháznak foglaltak voltak a szobái, így aztán a közelben levő egyházi szállásra vittek minket, amivel abszolút meg voltunk elégedve.
Tiszta, megfelelő kényelmi szintet biztosító szállás volt, hűtővel felszerelve, ami igen fontos volt számomra, mert nem én voltam a soros sofőr, így aztán jól jött reggel a hideg sör. A háziak, kedvesek, tágan értelmezve földijeink, konkrétan székelyföldiek. Szerettünk itt lenni, másnak is ajánljuk.
A korábbi szállásokkal kapcsolatos tapasztalatokból indultunk ki a párommal, így választottuk a Bibi vendégházat a Valentin-napi kiruccanásunkhoz. Már korábban is jártunk Tapolcán, maga a város elragadó, épp a legjobb helyen van a szállás - könnyen elérhető minden. A parkolással, étkezéssel, hasonlókkal nem volt gondunk, talán a tisztaságra lehetne nagyobb gondot fordítani.
Én a párommal és még egy házaspárral voltunk ezen a szálláshelyen. A szállás könnyen megtalálható. A fogadó helyiségbe beérve kicsit szűkösnek tűnt, és mivel érkezésünkkor nem volt ott a tulajdonos, ezért tanakodtunk, hogy milyen módon kellene hírt adni arról, hogy megérkeztünk.
A szomszéd szobában éppen zongoráztak és elég bizonytalanul, de oda kopogtunk be. Kijött a tulajdonos, és nagyon barátságosan köszöntött bennünket. Abszolut családias volt a légkör. Az emeleti részen volt a szobánk, és egy közös konyharész, ami teljesen fel volt szerelve. Az asztalnál kényelmesen elfértünk. Külön volt egy kis nappali rész, tévével. A szobák egyszerűek, átlagosak. Parkoló nem tartozik a vendégházhoz. A házzal szemben lévő parkolóban lehet megállni. Mi biztosan visszamennénk legközelebb is a Bibi Vendégházba.
Nagyon kellemes, családias Környezet, Kis Konyharész,mikróval,tea-kávéfőzővel,pohárral-tányérral,ahol nyugodtan lehet étkezni. Kedves jószívű Tulajdonossal! A mi szobánk tv. nélküli mert van wifi, kényelmes ágy, zuhanykabinnal! törölközőt kell kérni ha még kell,illetve van hajszárító, bármire szükség van megkapjuk. .
. /nem értem a negatív véleményezőt/ Nincs szája biztos! Ez a hely csak is +++++! Egy fiatal pár! Évi és KAresz