Hunguest Hotel Pelion Tapolca ★★★

Hunguest Hotel Pelion TapolcaHunguest Hotel Pelion Tapolca
Hunguest Hotel Pelion TapolcaHunguest Hotel Pelion Tapolca
306 fotó

Hunguest Hotel Pelion Tapolca bemutatkozása

A Balaton-felvidék hangulatos kisvárosában, Tapolcán található a Pelion Szálloda, mely rendezvények lebonyolítására is kiválóan alkalmas. Gyógyászati részlegünk kezel reumatikus és légúti betegségeket. Közvetlen összeköttetést kínálunk a tapolcai gyógybarlanggal. Mindenkinek igazi felfrissülést kínál a wellness részleg.

507 vendég véleménye alapján

4,3Kényelem
4,4Szolgáltatás
4,7Étkezés
4,8Elhelyezkedés
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!

A Hunguest Hotel Pelion legnépszerűbb csomagjai

Hunguest Hotel Pelion Tapolca - 2 éjszakás ajánlat félpanzióval (min. 2 éj)
2 éjszakás ajánlat félpanzióval
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - Kedvezményes ajánlat teljes előrefizetéssel (min. 2 éj)
Kedvezményes ajánlat teljes előrefizetéssel
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - Napi ár félpanzióval
Napi ár félpanzióval
41.610 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - Mikulás hétvége (min. 2 éj)
Mikulás hétvége
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz - Kényeztető pihenés Hévízen Tófürdő belépővel
Hotel Kapitány Sümeg
107.640 Ft / 2 fő / 2 éjtől csodás félpanzióval

Hunguest Hotel Pelion Tapolca vélemények

2024. november 16.a párjával járt itt
Az ételek kínálatban és minőségében is szuperek voltak, a szoba tiszta, kicsit retro és rá férne, hogy koltsenek rá-, pl törött csaptelep, szakadt függöny, foltos szőnyeg- az egyetlen ami nagyon kellemetlen volt hogy a szobaszefbe betettük az értékeinket és fél óráig tartott viszaszerezni , mert mikor ki akartuk venni letiltott 30 percre , utána nagy nehezen sikerült kívenni, többet nem mertük használni .
Kiváló 2024. november 13.gyerekekkel járt itt
Az őszi szünetben /halloween/ 2 gyerekkel voltunk a szállodába, egész napos gyermek foglalkozások
voltak, este gyermek diszkóval. A gyerekeknek nagyon tetszett, mi nagyszülők is jól szórakoztunk.
A játszóház is színvonalas nem unalmas. Nagyon jó, hogy a gyerekek is meleg vízben tudnak fürödni.
Főleg hűvös időben. Ebbe a szállodába érdemes újra visszamenni.
2024. november 12.barátokkal járt itt
Tisztelt Szállásvadász! Az ételek kitűnőek voltak. . . . egytől egyig(aki itt nem talál magának,az ne is keressen),a wellness részlegre ráférne egy átalakítás,felújítás! A barlang csodás élmény! Ami nem tetszett,hogy épp egy rendezvényt készítettek elő,de erről semmilyen értesítést nem küldtek,semmi előre jelzés!
2024. november 9.a párjával járt itt
Egy nem igazan a Peliont erinto bosszusag, de valahol megis. Tobben idosek mar nem autoval, hanem menetrend szerinti autobusszal. Kiepitett buszmegallo van a hotel elott. A tavolsagi autobuszok ennek ellenere elhuznak a hotel elott es bevisznek a varoskozpontba. Onnan kell a gyogyulni erkezo idos embereknek a csomagjaikkal visszavanszorogni a hotelig.
Kiváló 2024. november 7.egyedül járt itt
Tisztelt Hotel Pelion ! Már voltam más alkalommal is a szállodájukban, nagyon jól éreztem magam, nagyon ajánlom másoknak is. A szoba nagyon kényelmes volt, jó volt a kilátás a szobából. A személyzet nagyon kedves volt. Rendkívül finom ételek voltak, nagy volt a választék.
2024. október 31.gyerekekkel járt itt
A személyzet maximálisan figyelmes, segítőkész . Az ellátás / étkezés elvároson felüli. Egyedül a fekhely volt kényelmetlen, de eredetileg is van gerincproblémám. Javaslat a jövőre nézve: köntös méretválasztási lehetőség foglalásnál. Mivel készültem és vittem sajátot nem ért meglepetésként , hogy a bekészített köntös mérete kicsi.
Kiváló 2024. október 29.gyerekekkel járt itt
Azt kaptam amit vártam! Tapolca gyönyörű, jó nagyot sétáltunk , aztán élveztünk a szálloda adta lehetőségeket . Nagyon jó volt pihenni a szálloda alatti barlangban, jó volt az élő zene , vízi torna . A wellness részleg nem volt túl zsúfolt , szaunák rendben. Ami kicsit visszavesz az értékeléséből a medencék állapota .
Átlagos 2024. október 19.a párjával járt itt
Sikerült a legrosszabb szobát kifognunk (162-es) az első emeleten, melyből gyönyörű kilátás nyílt az étterem tetejére. , persze erkély az nem volt. A szobában nem lehetett szabályozni a hőmérsékletet, noha volt szabályzója de az nem működött rendesen. Akármerre állítottuk csak fújt, de nem meleg levegőt!
Átlagos 2024. október 18.a párjával járt itt
2025. 10. 14-18. között töltöttünk néhány napot a Hunguest Hotel Pelion Szállodában. Az élmények elég megosztóak voltak. Kezdeném azzal, hogy sikerült megkapni -szerintem- a szálloda legsz. . . bb [moderálva - a szerk. ] helyen lévő szobáját, nevezetesen az első emeleten a 162-es szobát ami az emelet legutolsó szobája volt.
Átlagos 2024. október 7.a párjával járt itt
Pozitív: A szobák mérete jó, kényelmes. A wellnessreszleg elég nagy, sok szolgáltatást nyújt. Az étteremben a személyzet kedves, udvarias. A szálloda részéről kedves gesztus volt, hogy egy tábla csokival megemlékeztek férjem születésnapjáról. Negatív: A szálloda felújításra szorul elsősorban kívülről, de a szobák is elég lelakott állapotban vannak.
Hunguest Hotel Pelion Tapolca a térképen
8300 TapolcaKöztársaság tér 10.
Foglalás: +36 1 4578450 (Szállásvadász)
Bejelentkezés
Kijelentkezés
Wellness szolgáltatások
• szabadtéri úszómedence • szauna • Fitnessz center • Spa & wellness center • masszázs • pezsgőfürdő • szolárium • termálvíz, illetve gyógyászati létesítmény • élménymedence • gőzfürdő • infraszauna • finnszauna • merülőmedence • gyerekmedence • Török fürdő (hamam) • csúszda • bioszauna • sóbarlang • aromakabin • thalasso terápia
Internet
• Ingyenes WI-FI a szobákban
Szép kártya elfogadás
• OTP SZÉP kártya • K&H SZÉP kártya • MBH SZÉP kártya
Parkolás info
• Sorompóval zárt parkoló, nem őrzött: ingyenes (Foglalás nem szükséges)
Étkezés
• bankett rendezési lehetőség • étterem / kávézó • szobaszervíz • medence bár • gyermekmenü • gluténmentes étkezési lehetőség • laktózmentes étkezési lehetőség • vegetáriánus étkezési lehetőség • étterem • bár
Kapcsolódó cikkek
Legnépszerűbb cikkek