2018. márciusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2018. március 19.Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
A márciusi hosszú hétvégét töltöttük a Pelionban,ahová azt gondolom soha többet nem fogunk menni és nem is ajánlom senkinek.Azért ez a címet adtam a véleményemnek,mert ezt érdemli ez a hely és sajnálok minden kedves dolgozót,akinek nincs lehetősége innen elmenni.
Megérkezésünkkor még viccesnek találtuk,hogy a 10 éves leányunknak kicsi,rácsos ágy lett bekészítve,majd a szobaasszonyok(vagy kik,mert egyenruhájuk az nincs,csak takarítanak)segítettek ki minket összecsukható vendégággyal,aminek szét volt törve a fa rugója, a matrac meg szét volt feküdve, a gyerek kérte,hogy csak a földön a matracon aludjon, az ágy kinn hevert a teraszon.A szobalányok teljesen ,megrökönyödve kérdezték,hogy miért alszik a kislány a földön.A szoba rendkívül tiszta és ezt köszönöm a szobalányoknak,talán a legtisztább hotelszoba volt,ahol jártunk,de a fürdőben lévő wc csésze szét van repedve,nem csak egy kis hajszálrepedés, a toalett kefe pedig olyan ordenáré,hogy hozzá sem nyúltam volna.Az ágyban lévő matrac annyira szét volt feküdve,hogy két éjszakát nem aludtam, majd reggel a szobalányoktól kértem segítséget,akik húztak rá egy paplant, így az utolsó éjszaka kellemesebb volt.
Az étterem: a kaja jó,nem kiváló,csak jó, az italok felháborítóak.Az automatából reggelihez felszolgált gyümölcslevek olyan szinten voltak vizezve,hogy nem lehetett meginni őket.A vacsorához,vagy ivott az ember ebből a gépből klóros vizet(konkrétan láttam a víz színét)vagy vett 990 Ft/7 dl ásványvizet.És kedves olvasóim, nem Evian vizet,nem, Bicskéről származó,tudjuk kinek a kútjából való, alig tartalmazó ásványi anyagot vizet kérem szépen!!!A vacsorák elég finomak voltak,nem tapasztaltam romlott ételt,választék is volt,sokféle gyümölcs és finom gyümölcssaláta.A személyzet nagyon udvarias,próbál segíteni,csak meg van kötve a kezük.
A fürdő:nem fényképeztem le,de korábbi hozzászólók képeit elnézve teljesen ugyanez a véleményem.A benti medencék kicsik,egy telt házas hétvégén nem lehet elférni.A szaunaszeánszért külön fizetni kell,sajnos az ár nem tartalmazza.
A gyerekeknek van gyerekfelügyelet,de alig vannak játékok, a 10 év felettiek megunják nagyon hamar.Az x boxért(nem kinectes), a ping-pongért,mindenért külön kell fizetni,a játszóteret az időjárás miatt használni nem tudtuk.
Összességében nem ajánlom senkinek, a szoba kényelmetlen, a wifi nagyon gyenge, a fürdőrész kicsi, az ételek finomak egyedül.Csalódás volt nagyon,annál is inkább,mert általában úgy választok,hogy itt elolvasom a kommenteket,és fontosnak tartom mások értékelését,aki ezt a szállodát elfogadható méretű wellness részleggel rendelkezőnek ítéli,az még nem volt Szoboszlón,Sárváron vagy Zalakaroson.
Személyzet: Tisztaság: Ár / érték arány: Kényelem: Szolgáltatások: Étkezés: Elhelyezkedés: Hunguest Hotel Pelion további értékelései
2025.01.15a párjával
Elégedettek voltunk a szobával és az ételekkel. Amitől többet vártunk: az a termálmedence vizének hőmérséklete. Nem felelt meg a kiírt hőfoknak, annál hidegebb volt. Az élménymedence vize kifejezetten hidegnek tünt, a téli hidegben kimenni nem volt jó (a tornát mégis ott tartották). A két belső...
2024.12.27a párjával
3 napos karácsonyi wellneszre érkeztünk. A személyzet szakértelme és a vendégekhez való hozzá állása kimagasló. A szoba tisztasága és ellátottsága tökéletes volt. A minibár árait kissé eltúlzottnak találtam, de nem kötelező igénybe venni. A Büfé reggeli és vacsora minden várakozást felülmúlt,...
2024.12.25a párjával
A tetőn levő gép ház alatti szobát kaptuk, ahol folyamatosan hallottuk a gép zúgását. Így az éjszakai alvás sem volt komfortos. A wellness részlegben valaki elvitte a 39-és fehér papucsomat, helyette otthagyott egy 38-as fehér papucsot. Kértem a személyzettől egy szállodai szövet vendég...
A Hunguest Hotel Pelion legnépszerűbb csomagjai
Évindító Szállásvadászat Tapolcán
Kedvezményes ajánlat teljes előrefizetéssel
2 éjszakás ajánlat félpanzióval
Napi ár félpanzióval
45.410 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
68.850 Ft / 2 fő / 2 éjtől csodás félpanzióval