A Balaton-felvidék hangulatos kisvárosában, Tapolcán található a Pelion Szálloda, mely rendezvények lebonyolítására is kiválóan alkalmas. Gyógyászati részlegünk kezel reumatikus és légúti betegségeket. Közvetlen összeköttetést kínálunk a tapolcai gyógybarlanggal. Mindenkinek igazi felfrissülést kínál a wellness részleg.
A szálloda rendkívül tiszta, a szoba tágas, az ágy kényelmes.Az étterem hangulata kellemes,az ételek nagyon finomak,a választék bőséges.A sütemények ízletesek házias jellegűek.Amit a hotel ígért mindent megkaptunk, nagyon jól éreztük magunkat,szívesen visszamegyünk máskor is.
Születésnapomra kaptam ezt a hétvégét, kikapcsolódni készültünk a férjemmel.Rendkívül udvarias a személyzet.Finomak és változatosak az ételek.A szoba jól felszerelt, tágas és kényelmes. A csomag nagyon jól kitalált,összerakott csomag volt,teljesen feltöltődtünk, kikapcsolódtunk! Mindent köszönünk!!
A cím utal a hazautazás előtti percek hangulatára. A két éjszakás pihenés végén megállapítható, hogy egy kellemes kisvárosban magas színvonalú vendéglátásban volt részünk. A szálloda szép volt, a szobák tiszták, kényelmesek, a wellness sokszínű és pihentető, a személyzet kedves és figyelmes.
Negatívumként értékelem, hogy a szoba fűtése kissé zajos volt, ezenkívül vegetáriánusként azt, hogy az egyébként minden igényt kielégítő ételkínálatban esténként hústalan feltét nem szerepelt, esetleg vegás rakott, vagy csőben sült nem bővítette a választás lehetőségét. Kérésre a teremfőnök percek alatt rántott sajtot készíttetett, melynek a felszolgálását személyesen ellenőrizte.
A választásunk azért esett erre a helyre, mert a környék sok látnivalóval kecsegtetett. Számításaink teljesültek, a szállodában most voltunk először, és őszintén nagyon tetszett, a szállás, az ellátás, a kényelem, a környezet. Figyelmesek és kedvesek voltak a vendéghez, mindenben segítettek, ha hozzájuk fordultunk. Érdemes volt ezt a hotelt választani. Felvidéki házaspár
Az ételek ìzlésesek a svéd asztal választékos volt. Esti zenés műsor hangulatos, a szülinapi tortácska kiváló ötlet. Jól esett. Ajánlom mindenkinek. Minden rendben volt.
Több alkalommal jártunk a Hotel Pelionban, Tapolcán. Csak pozitív emlékeim, tapasztalataim vannak. A szobák tiszták, az ételek nagyon finomak és változatosak, a wellness részleg kiváló. A személyzet készségesen áll rendelkezésünkre. Köszönjük!
Másodszor voltunk a szállodában a feleségemmel , szerencsénkre most is szuper jó időnk volt. A külső medence nagyon jó , csak szerintünk jó lenne kicsit fejleszteni, esetleg oldalt kapaszkodót beépíteni. Kedves a személyzet mindenhol, de az étteremben dolgozók szuper jók. A kaja nagyon finom és bőséges a választék.
A belső medencék a szálloda létszámához képest viszont nagyon kicsik, persze ez csak rossz időben probléma. Az ott töltött napok nagyon kellemesek voltak, meg voltunk elégedve !
A Hotel Pelion egy kiváló szálloda. Visszatérő vendégként még egyszer sem csalódtunk. Fontos számunkra a vendégbarát ellátás, a wellnes szolgáltatások minősége, a nagy vízfelület. Ez a szálloda mindenben tökèletesen megfelel az elvárásainknak. Köszönjük!
Májusban jártunk ott, kisgyermekes családként. Igazán bababarát a hotel. Csodálatos a környék, a kilátás. Megfelelő az ár-érték arány, kedves és segítőkész a személyzet, légkondícionált, tiszta és rendezett szoba várt minket. Az ételek finomak és bőségesek,a választék is sokféle.
Már negyedszer voltunk itt a Hotel Pelionban, minden rendben volt most is. Az ételek minősége és mennyisége, választéka,változatlanul jó volt. A személyzet udvarias,segítőkész volt, a tisztasággal maximálisan meg voltunk elégedve.
Az látszott, hogy folyamatosan dübörög a szálloda, mert azért egy-két helyen a wellnes részlegre ráférne egy kis karbantartás, felújítás, esetleg egy kis bővítés is, főleg egy telt házas szombatot tekintve. Erre nem kellene sajnálnia a fenntartónak az anyagiakat, szerintünk megtérülne a ráfordítás! Ezt leszámítva minden rendben volt, szívesen ajánljuk másoknak is a szállodát, ár-érték arányban teljesen rendben van, még visszatérünk.