2024. októberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2024. október 18.Nem ajánlom a helyet másoknak!
2025.10.14-18. között töltöttünk néhány napot a Hunguest Hotel Pelion Szállodában. Az élmények elég megosztóak voltak.
Kezdeném azzal, hogy sikerült megkapni -szerintem- a szálloda legsz...bb [moderálva - a szerk.] helyen lévő szobáját, nevezetesen az első emeleten a 162-es szobát ami az emelet legutolsó szobája volt. A szobához nem tartozott erkély ami különösebben nem zavart október lévén, de azért jól esett volna néhányszor kikönyökölni az erkélyen, viszont gyönyörű kilátást lehetett élvezni az étterem tetejére! A baj ott volt, hogy az automata légkondicionáló, ami állítólag minden szobában külön kapcsolható , hát nálunk nem igazán működött. Bárhogy is tekertük csak nem akart meleg levegőt fújni, fújni fújt csak nem meleget! II Így az egész ottlétünk alatt nem volt kellemes a klíma. Megjegyezném, hogy a fürdőszobában lévő fűtőtest (törülköző szárító) az egész ottlétünk alatt hideg volt éjjel és nappal is!, pedig már októbert írtunk!!!! Ettől függetlenül, én azt gondolom, hogy egy 4 csillagos szálloda kötelessége lenne a vendégei igényeinek megfelelően eljárni ilyen időben és igenis bekapcsolni a fűtést hiszen fizettünk az ellátásért!!
Sajnos a szobai hőfok szabályzó is annyit ért mint halottnak a csók, bármerre tekertük nem fújta a meleg levegőt!
Az ellátásról néhány szót.
A reggeli elég változatos volt, leszámítva azt a kellemetlenséget, hogy a teát kávéscsészében (!) lehetett csak abszolválni, mondva, hogy csak ez van! Kérdem én mennyire életszerű, hogy valaki reggelihez 1.5 dl. teát iszik!? Csak kitérőként említem meg, hogy mi a feleségemmel reggelente 0.5. liter teát szoktunk inni. Képzelhető, hogy hányszor fordultunk a forró vizes tartály között. Na de ez a mi problémánk. Nagyobb baj az volt,hogy minek után a svédasztalos reggelinél elfogyott a tükörtojás, a rántotta, a meleg kolbász, a bacon szalonna úgy kellett külön kérni, hogy szíveskedjenek már feltölteni az étel tartót, miközben négy fiatal tálcával ott állt és arra várt, hogy mit kell majd elvinni a vendégek asztaláról. Ez valahogy nem kompatibilis -szerintem- egy négy csillagos hotel színvonalához.
A vacsoráról annyit, hogy -egyáltalán nem lévén válogatós- azt kell. mondjam, hogy a legjobbak a levesek és a savanyúságok voltak. Szerintem ez nagyon szomorú!! A húsok ízetlenek és félig nyersek voltak! Volt olyan, hogy nem volt köretként sült krumpli, pedig ez szerintem alap.
A wellness részleg számunkra "felejtős". Két kicsi beltéri medence, és egy másik kicsi amiből kiágazik egy külső részleg a szabadba, és van még egy kinti úszó medence csúzdával ami -érthető módon- október lévén nem üzemelt. Sajnos a medencék hőfoka sokak szerint elég alacsony volt így nem igazán lehetett élvezni.
Azt kell, hogy mondjam, nem volt rossz az eltöltött öt nap a szállodában, de még egyszer nem mennék vissza, persze ez csak szigorúan az egyéni véleményem!
Személyzet: Tisztaság: Ár / érték arány: Kényelem: Szolgáltatások: Étkezés: Elhelyezkedés: Hunguest Hotel Pelion további értékelései
2025.01.15a párjával
Elégedettek voltunk a szobával és az ételekkel. Amitől többet vártunk: az a termálmedence vizének hőmérséklete. Nem felelt meg a kiírt hőfoknak, annál hidegebb volt. Az élménymedence vize kifejezetten hidegnek tünt, a téli hidegben kimenni nem volt jó (a tornát mégis ott tartották). A két belső...
2024.12.27a párjával
3 napos karácsonyi wellneszre érkeztünk. A személyzet szakértelme és a vendégekhez való hozzá állása kimagasló. A szoba tisztasága és ellátottsága tökéletes volt. A minibár árait kissé eltúlzottnak találtam, de nem kötelező igénybe venni. A Büfé reggeli és vacsora minden várakozást felülmúlt,...
2024.12.25a párjával
A tetőn levő gép ház alatti szobát kaptuk, ahol folyamatosan hallottuk a gép zúgását. Így az éjszakai alvás sem volt komfortos. A wellness részlegben valaki elvitte a 39-és fehér papucsomat, helyette otthagyott egy 38-as fehér papucsot. Kértem a személyzettől egy szállodai szövet vendég...
A Hunguest Hotel Pelion legnépszerűbb csomagjai
Évindító Szállásvadászat Tapolcán
2 éjszakás ajánlat félpanzióval
Kedvezményes ajánlat teljes előrefizetéssel
Napi ár félpanzióval
45.410 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
68.850 Ft / 2 fő / 2 éjtől csodás félpanzióval