A Gróf Degenfeld pincészetre Bárdos Sarolta egykori főborász révén figyeltem fel, aki, ha lenne a borász hölgyek között szépségversny, eséllyel pályázhatna évről évre az első helyezésre. Azóta - értsd kb. másfél évtizede - kóstolgatom boraikat, melyek magas színvonalúak.
Szállodájukban nem laktam még, viszont az éttermet volt szerencsém kipróbálni, tisztes négy pontot megérdemelnek. Azért csak négyet, mert azért van távolság a Degenfeldtől a környék igazi öt pontos helyeiig [moderálva - a szerk. ]. A kiszolgálás kitűnő, a beltér impozáns. Jó itt lenni. A borok pedig évről évre minőséget képviselnek, jó szívvel ajánlhatóak.
Ezt nevezem vendéglátásnak, odafigyelő kiszolgálás, remek minőség! A környezet elbűvölő, az étel és italválaszték kifogástalan. Friss, ízletes, ötletes. A szálloda és a borászat is lenyűgöző. Stílusa illik a környezetbe, hagyományőrző hangulata visszarepít minket az időben, ugyanakkor gasztronómiájában igenis újító, halad a korral és a fogyasztói igényeknek minden szempontból eleget tesz. Csak így tovább!
3915Tarcal, Terézia kert 9.
06 47 580 400
Szolgáltatások
ingyenes WIFI légkondícionált helyiség parkolási lehetőség reggelizési lehetőség széles borválaszték