El is gurultam szépen a faluig, volt egy kis tó az elején, azt gyorsan megcsodáltam, de már egyre jobban sötétedett. Telefon, és hááá. . . van itt egy jó étterem, az ittjartam. hu ajánlja is! Na, gyerünk! És tényleg ott volt! Szépen egyedül beálltam a tágas parkolóba, az ablakon át láttam, hogy a felszolgáló figyel, veszi is fel a maszkját, én is azonnal felvettem az enyémet, és be is mentem. Egyedül voltam a nagy belső térben, mármint vendég. A fogadtatással semmi baj, üljek, ahová csak akarok, és választottam is egy helyet, meg az étlapról valami meleget, lévén foga van már a fagynak a hegyekben, jég borította a tócsákat is. . . húsleves gazdagon, hibátlan! Nem csak csirkehús tépve, meg a répák, hanem még májgombócok is, bár azok gyanúsan egyenformájúak voltak, de az egész leves finom volt! Kaptam hozzá saját keverésű csípős paprikát, kérés nélkül. Az is jó volt. Megkockáztattam a pacalt, petrezselymes burgonyával, ez mindig kétesélyes, a nagyon rossztól a nagyon jóig, ez itt egy 10-es skálán 7-es. Kérdezte is a felszolgáló, hogy miért csak 7? Szerintem túl leves volt, hosszú lére volt eresztve. Az íze rendben volt, viszonylag semleges, ízesítse bárki kedve szerint, és ebbe is tettem az már ismert csípősből, és nagyot javított rajta. A krumpli volt még. . . hogy is mondjam. . . mostanában többször ettem nem olyan jó krumplit. KIssé más íze volt, mintha savanykás lenne, vagy keményebb a kelleténél, nem az vajas-puha, amit képzel az ember. De ettől még nagyon is elfért bennem az egész, ittam rá két körtelevet és máris sokkal jobban éreztem magam. A hely érdekes, mindenféle népi emléktárgyak, retró cuccok, meg afrikai-európai vadásztrófeák vannak a falak mentén, kardok, pisztolyok, kész kis múzeum. De nem bántja a szemet, egyfajta törekvést mutat. Ajánlom a helyet másoknak is!