2020. februárban, családjával járt ittÉrtékelt: 2020. március 8.Ajánlom a helyet másoknak is!
A lányom és a vejem születésnapjuk megünneplésére kaptunk meghívást. Nagyon örültem neki, hogy itt tartották, mert régebben már megtetszett ez az étterem, a neten találtam rá. Ebéd előtt bowlingozás volt. Ez alatt rendeltük meg a kiválasztott ételeket. Jó ötletnek tűnt, hogy a játék befejeztével egyből ehetünk. Volt meglepi előétel, ami nagyon finom volt, aztán ettünk levest is, ezután megkaptuk a második fogást, ami sajnos már nem volt megfelelő hőmérsékletű, mondhatni kihűlt. Én az italok árát kicsit túlárazottnak tartom.
Ételek / Italok:![]()
Kiszolgálás:![]()
Hangulat:![]()
Ár / érték arány:![]()
Tisztaság:![]()
Öreg Favágó Kocsmája további értékelései
2023.04.11a párjával
![]()
Próbálkoztunk napokon keresztül ezzel meg azzal különféle városokban, valami kis (vagy nagy) problémánk azért mindenhol akadt. A múlt hét bajnoka viszont elsöprő fölénnyel az Öreg Favágó! Kellemes, bajor stílusú ház, már kintről is hangulata van. Az mondjuk megtorpantja az embert, hogy addig ne...
2022.05.22gyerekekkel
![]()
Kellemes környezet, kedves kiszolgálás, ízletes és hatalmas mennyiségű ételek. A várakozás alatt finom előétellel kedveskednek, ez igazi meglepetés volt. Kiváló étterem.
2021.09.10a párjával
![]()
Feleségemmel egy motoros túra alkalmával tértünk be ebédelni, ami már majdnem vacsora volt. A hely hangulatos Bajor zene, kedves kiszolgálás és böséges igényesen tálalt ízletes ételeket kaptunk. Melepetés volt az előétel. Nagyon elégedettek voltunk.
30.750 Ft / 2 fő / éjtől reggelivel
47.198 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval