Betértem, hogy a férjemnek, fiunknak és magamnak valami gyors reggelit beszerezzek, mert épp úton voltunk, siettünk. Mivel nem tudom mikor mi a választék (volt már, hogy teljesen le volt fosztva), nem találom ki előre mit szeretnék, ne érjen csalódás. Most is csak annyiban voltam biztos, hogy sósat szeretnék.
Köszöntem, válasz nem érkezett, majd kértem 2 db sajtos croissant, utána a kisfiamnak 2 db mini pogácsát és még merészeltem kérni 2 db sajtos levelest is. Nem egyszerre hadartam el, mert míg az eladó hölgy kiszedte a 2 croissant, addig találtam ki a pogácsákat. A sajtos leveles után “kedvesen” megszólalt, hogy “Lesz még valami innen? Mert már harmadjára lépek erre az oldalra. Csak kérdezem. . . ” (1 méteres sincs az az oldal. ) Haa kisfiam nem várta volna a reggelijét és nem siettünk volna, ott hagyom az ételt és még a panaszkönyvet is elkérem. Ez a mai napon, 2018. 08. 23-án délelőtt fél 10 körül volt. A “kedves” hölgy molett és szőke. A vezetőség helyében ilyen embereket nem alkalmaznék.
Viszonylag új(nak tűnő) nyitású albán(nak tűnő) pékség Tárnokligeten, kertesházas övezetben. Két szintes családi ház földszintjén találhatóak, pontosan előttük parkolási lehetőség. A mellettük lévő Öcsi Fagyizót zárva találtam, éppen felújították. A kínálat megegyezik a többi, pl. budapesti albán pékségek tipikus termékeivel.
Az árak kedvezőek. A kenyeret kérésre felszeletelik géppel, és nejlonba csomagolják. Semmilyen mákos és gesztenyés péksüteményt nem tudtak ajánlani ottjártamkor, bár mondták, hogy mákos szokott lenni (pite, tekercs), gesztenyés viszont nem szerepel a repertoárjukban.