2019. júniusban, családjával járt ittÉrtékelt: 2019. június 11.Nem ajánlom a helyet másoknak!
Hétfő munkaszüneti nap volt, és ezt a hétvégét Tatán töltöttük.
Mivel a szomszéd burgerező egy órán belül sem tudott kiszolgálni, beültünk ide. Bár sokat nem vártunk, a kapott élmény bőven alul múlta a várakozást.
Magát a helyet, egy vidéki kiskocsma-kifőzde keverékének tudnám leírni.
A kiszolgáló kislány gyakorlatlan de nem is ez a baj.
Az étlap két oldal, melyből az egyik az étel, a többi ital. Maga az étlap egy nyomtatóval nyomtatott egy szál papír, amin az árakat többször tollal átjavították, a papír pecsétes és gyűrött, finoman szólva nem bizalombegerjesztő.
Az elő 2-3 választott tétel nem volt választható, amiben maradtunk csontleves ( ezzel nagyon nem lehet mellé lőni ) csülkös babgulyás, cigány pecsenye, gordon bleu, kijevi pulykamell.
A csontleves még aránylag jó volt, a babgulyás alapból jó lett volna, de ki tudja honnan annyi csont szilánk volt benne, hogy úgy kellett folyamatosan kiköpködni ezt-azt. Amúgy az íze jó volt.
A cigány pecsenye egy fokhagymával bőven beterített cipőtalp volt, a gordon totálisan ízetlen valami, sem a húsnak, sem a sajtnak, sem a sonkának a világon semmi íze nem volt, a kijevi pedig beazonosíthatatlan mócsingos húsba téve egy mustáros gordon, melyet az előbb leírtam. A sült krumpli túlsütve, villával nem is lehetett felszúrni.
Az asztalra kevesebb evőeszközt hoztak, így azt, és sót borsot a szomszéd asztalról kellet nyúlnunk.
Ehhez a képest az árak nagyon magasak, közel sem tükrözik a várható minőséget. talán a feléért jó lenne, mondjuk egy restiben.
Azt már csak a végén említem meg, hogy a leves felénél sem jártunk amikor kihozták a második fogást, mely egy részt alig fért el az asztalon, más részt kihűlt mire a levessel végeztünk.
Evés közben hiába hallottam a kiszolgáló pult felől a falu pletykáit, ha nem érdekel, meg hogy kivel mi történt, miért kell ezt üvöltve megbeszélni?
Az egyetlen finom a kovászos uborka volt.
Nagy szerencséjük a jó elhelyezkedés, különben már régen bezérhattak volna, gyanítom visszatérő vendégük nincs.
Nem ajánlom.
Tisztaság:![]()
Albatrosz Étterem további értékelései
2019.03.17a párjával
![]()
Régen sokat jártunk ide, mindig zsúfolt volt, most egyetlen ember ült bent. Az előző cég fele áron(650.-)adta az ételt, most a duplája.A menü nagyon nem változott, csak az árak mentek fel. A heti menü, viszont jobb, mint eddig volt. A hely kellemes, nem kell sokat várni a...
2017.07.25a párjával
![]()
Elsőre megtévesztő, mert jó helyen helyezkedik el és nagyon forgalmas étterem. Az étlapot látva viszont azonnal rájön az ember hogy hova került. Kifőzde szintű kínálat, a kínálat fele nem elérhető. Az ételek minősége is tükrözi a pimaszul olcsó árakat. A fiatal felszolgálók kicsit szétszórtak...
2017.05.30barátokkal
![]()
Hétfőn ebédidőben voltunk bent 4 fővel. Kevesen voltak bent, ehhez képest a kiszolgálás elég lassú volt. Kérésünkre, hogy van e gyümölcsleves (30 fokban, ez lehetne) és palacsinta az volt a válasz, hogy nincs... Végül 3-an menüt kértünk csontlevessel és frissensülttel. A leves érezhetően...
Kristály Imperial Hotel Tata
Portobello Hotel Esztergom