Ebéd után ide tértünk be sütizni és fagyizni, google volt a barátunk és útmutatónk. A belvárostól kissé kijjebb esik, kertvárosias övezetben található. A beltér retró hangulatú, rossz megvilágítású, kissé rideg, üres a tér központi része. A pultnál kellett rendelni és fizetni.
2 gombóc fagylalt és 3 szelet sütemény került 5250 Ft-ba, részletes számlát/blokkot a tételekről nem kaptunk. 14 féle fagylaltot kínáltak, köztük a hupikék kék angyalt is, akik ilyet tartanak, az nálam mindig rossz ómen, bár tudom, hogy a gyerekek egy része szereti. A most mindenütt divatos Dubai fagylaltban és süteményben is kapható náluk - Dubai málnás -, meg is kóstoltuk mindkettőt. Engem, aki ettem már jó pár kiváló minőségű Dubai csokoládét, nem igazán tudtak meggyőzni. A pultban jellemzően fősodratú sütemények sorakoztak. A sütik és torták szeletárai 800-1200 Ft között alakultak. Volt 1-1 paleo és cukormentes sütemény is. Puncstortát és csokis-túrós desszertrudat ettünk még, ez utóbbiban a krém inkább tejszínes vajkrém hatású volt, nem túrós. A puncstortán a külső krém réteg nem volt jóízű és jó állagú sem, maga a tészta viszont finom és puha volt. A teraszon ültünk le, amely szintén retró és kissé sivár. A mosdó borzasztóan kellemetlen szagú, lepusztult és nem tiszta, ezért összességében 3 pontnál nem tudok többet adni erre az élményre. (emiatt adtam ilyen kevés pontot a tisztaságra).