Szörnyű 2024. februárban, családjával járt ittÉrtékelt: 2024. február 4.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Sajnos kertünk egy 3 személyes tálat amin mindenből volt 1-2 db semmiből nem volt 3. Azt hazudta pincér mindenből egy adag van nézzem meg étlapot ott nincs semmi feltüntetve . Mikor felhívtam elmondom a problémámat a pincér letette a telefont . Soha többet oda nem megyünk . Kb egy fő lakik jól vele . Csatolom a képet mi volt 3 főre és a sajt sült burgonyát külön kértem a kislányomnak. Szóval azt a képen vegyük le róla. A töltött húsnak sajt gomba kukorica kelett volna legyen csak sajt volt .Rosti burgonya kis golyó azt is csatolom .
Kedves kiszolgálás, erősen zsúfolt hely. Régen finom ételek, ma kiábrándító volt. Pizzát kértünk elvitelre, de kiábrándító volt, soha többé nem rendelünk ott. 2800 Ft ért messze nem ezt várnám. A tészta köszönő viszonyban sincs egy korrekt tésztával, a feltét kevés, ízetlen. Kritikán aluli.
A vendég fogadás nem volt barátságos. A pincér hölgynek akivel először találkoztunk és köszönés után mondtam hogy ebédelni szeretnénk - világfájdalma lehetett. Lerítt hogy a háta közepére sem kívánt minket... Szerencsére az ital rendelést más, mosolygós, kedves hölgy vette fel és szervírozta....
Tegnap azaz 2022.06.26-án rendeltem tőlük egy 32 cm-es pizzát. Mondtam a telefonba,hogy kb mikor megyek érte. Hamarabb ott voltam és már kész is volt a pizza. Jó meleg volt jól megvolt pakolva.