padlizsánkrémet kerti zöldségekkel, bagettel, szezonális rizottót répaolajjal és parmezánropogóssal, lassan sült marhapofát zöldborsókrémmel, karamellizált zöldségekkel, burgonyával, rozmaring jus-vel, rosé kacsamellet paszternák gratinnel, lilakáposztával és vörösboros jus-vel, konfitált kacsazúzát és -szívet sült hagymás mustármártással és pirított burgonyagombóccal, virágzó madártejet és chia-pudingot. Az árak értékarányosak. Előételek 1890 és 3590, levesek 1390 és 1790, főételek 3190 és 8990, desszertek 1490 és 1690 forint között kaphatók. 2021 októberében jártunk nálunk, rendeltünk burger triót, kacsamájbrullée-t brióssal, házi pikáns fügével és lilahagymalekvárral, valamint csokitortát. A burger trióban nemcsak az ízesítést variálták, hanem a remek, helyben sültnek tűnő buciba kerülő hústextúrát és alapanyagot is. Az egyik klasszikus, marhahúsos volt, a másik pulled pork a harmadik pedig kacsamájas. Mindhármat meggyőzőnek ítéltük, akárcsak a jó állagú, jó ízű, szépen tálalt brulleé-t, mely szépen harmonizált a többi elemmel. A csokitorta brownieszerű volt, egyébként ízéletes, ötletes a mellé adott sárgacékla és céklazselé, utóbbiban jócskán vissza kellett volna fogni a zselatint.