Nem először, és nem is utoljára jártunk itt. Nem csupán a közelsége miatt, de 2 étterem ajánlásom közül a 8 és 10 éves gyerekeim Ezt javasolták estére. A felszolgálás minősége az udvariasság és rátermettség mellett emelte a kulináris élvezet élményvilágát. Még gyakorlott háziasszonyoknak is nehéz eltalálni a párolt zöldségek megfelelő textúráját.
Úgy döntöttünk Párommal, hogy vasárnap megnézzük ezt a számunkra új helyet Tatán. Sokszor elmentünk már mellette, de most jutottunk el odáig, hogy be is térünk! Belül az étterem nagyon hangulatos, színek, asztalok díszítése nagyon tetszett. Kedvesen is fogadtak, 2 fiatal pincérrel találkoztunk.
Kiválasztottuk az ételeket (én sajnos picit melléfogtam) de ez nem a hely hibája, hanem az enyém. Picit másképp készítették azt a sertéshúst, mint ahogy én gondoltam. Páromnak viszont a lazactál nagyon ízlett. Biztosan visszafogunk menni és kipróbáljuk még azokat a különleges ételeket, amiket az étlapon láttunk.
Mivel sok jót hallottunk az étteremről,és nem utolsó sorban a fiam barátja a szakács,gondoluk jól megdolgoztatjuk. Vasárnapi kirándulásként ellátogattunk a családi házból kialalított étterembe. Tata szélén,egy szép épületben található a főút mellett. Könnyen megközelízhető,saját parkoló az udvarban.
A terem nem hatalmas,de ízlésesen berendezett. A felszolgáló nagyon előzékenyen ajánlotta az italokat,majd az ételek választásánál is segítséget nyújtott. Elmondta miből készül,ami egy hangzatos névből nem mindig derül ki,csak van ahol a felszolgálónak fogalma sincs mit kínálnak. Itt teljesen képben van a személyzet! A megrendelt levest külön csészében hozta a pincér,és előttünk töltötte a hozzá tartozó betétekre. Nem sok helyen találkoztam még ezzel a echnikával,legtöbbször a ropogós betét elázik mire az asztalhoz érnek a levessel. 5 pont! A főételt mind a szemnek mind az ízlésnek messzemenően megfelelő minőségű! Finom,szakszerűen elkészített fogások,csak dícséret illeti a személyzetet. Ismét 5 pont! A terem pillanatok alatt megtelt,tehát ha valaki itt szándékozik elfogyasztani egy kellemes ebédet vagy vacsorát érdemes foglalni előre. Az egyetlen kissé szokatlan a bejárat jelzésének a hiánya,de mivel a terem a magasföldszinten van megtalálható. Zavart okozhat,az előtte levő ajtó,ami személyzeti részhez vezet,lehet hogy egy Bejárat felirat nagyban könnyítené a tájékozódást. Ezen kívül csak a legjobbakat lehet elmondani,és gratulálni a személyzetnek! Biztos hogy még ellátogatunk ide!