Egy étterempáros egyik tagja a tóparton. Kőépület, kibővített téliesített terasszal. Üzleti megbeszélésre voltunk itt hivatalosak, fogyasztásunkat a cég állta, így bőven rendelhettünk. Előételt+főételt kértem. Nem volt gyors a kiszolgálás, de sokan sem voltunk. Viszont fáztam. Kérésünkre sem lett melegebb a helyiségben.
A főétel után még éhes maradtam, így még jöhetett egy desszert és a fázás ellen egy forró kávé. A kiszolgálás készséges volt, bár nem gyors, a választék megfelelő, az ár viszonylag magas, átlag 5000 Ft-volt fejenként a végösszeg. Nem tetszett a sötét, nem tudtam eldönteni, hogy a hangulat miatt van, vagy energiatakarékosságból, de a sötétet összekapcsoltam a hideggel, így együtt az energiatakarékosság volt a győztes. Nem is maradtunk sokáig, bár lett volna még megbeszélni valónk, de elhalasztottuk a hideg miatt.
Legelső alkalommal ősszel a Vadlúdsokadalom ideje alatt jártunk itt Párommal. Rendkívül segítőkészen kerestek számunkra helyet. Valóban sokan voltak és sok asztal foglalt volt. Számomra ez is ígéretessé tette hogy jót fogunk enni :) Nem voltam kiöltözve mégis tárt karokkal vártak. Isteni a halászlé és a Kapros libazúza leves is.
Másodiknak én Roston sült szűzérméket erdei gombával és káposztás palacsintával rendeltem. FANTASZTIKUS! ! ! ! Azóta még két alkalommal jártunk ott. Az összes pincér udvarias, segítőkész. A kandalló hangulata otthont idéz :) Ajánlom mindenkinek.