Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Szerencsére már megnyitották a teraszt, bár kissé még hűvös, borongós volt az idő, így kaptunk egy asztalt a teraszon. A terasz egy hangulatos, színes égőkkel díszített öreg fát ölel körbe. Az egy helyiségből álló belső tér modern, fiatalos, a "Lab" vélhetően a laboratóriumra utal, de inkább életteli, barátságos volt a beltér is, nem steril, nem laboros. Az étlapon van pár előétel, leves és saláta, valamint 1-1 lapnyi tészta és pizza, ezek adják a konyha gerincét. Az árak átlagos budapesti, belvárosi árfekvésűek, szóval olcsónak egyáltalán nem mondanám. Bár a pizzát is szeretjük, de úgy alakult, hogy ezúttal mindannyian tésztát ettünk. Kacsás-rókagombás szélesmetélt (5000 Ft), Alfredo (3300 Ft), illetve LabThai fusili (5000 Ft), ez utóbbi egy ázsiai thai ízhatású érdekes tészta volt, curry, csirkemell, mogyorószósz, koriander összetevőkkel. Mindhárom tészta remeknek bizonyult, ízre, állagra, fűszerezésre, s a mennyiség is kiadós volt. Előételként ettünk még egy gamberetti nevű fogást (4200 Ft), amely 6 db nagyobb méretű királyrák, paradicsomos-bazsalikomos szószban, pizzakenyérrel. Az italokat túlárazottnak találtuk. Rebarbarás Bambi (950 Ft), áfonyalé (1350 Ft/3 dl), limonádé (1350 Ft/4 dl), tisztított víz (450 Ft/ 5 dl). A kötelező szervizdíj 12%. Mayer szörpöket tartanak. Alkoholt nem fogyasztottunk. Budweiser és Kronenbourg Blanc sört tartanak a csapon (1250/1400 Ft/5 dl). Az eszpresszó 800 Ft. A kiszolgálás kedves, barátságos volt. Össz-élményre is megadom az 5 pontot.