Ezen a helyen nem tudja a személyzet, akik közül az egyik felszolgáló egyben az étterem tulajdonosa is, hogy mit jelent a vendég. Lekezelőek, arrogánsak és primitív stílusban beszélnek egymással és a vendégekkel. Halászlét fogyasztottunk, ami a hely színvonalához megfelelő minőségű volt.
Olyan finom halászlét nem ettem még, mint a Tata Szálka étteremben. Egyéb halételeik is nagyon finomak. Dicséret a szakácsnak. Az adagok is hatalmasak. Már több alkalommal jártam itt, és az ételekben soha nem csalódtam. Az étterem nem tetszetős, a mosdó helység elég gyalázatos. Ha ez zavaró, az ételt haza is lehet vinni.
Nincs olyan étel az étlapon amit ne tudnának profin,gusztusosan ,isteni finoman elkészíteni,az adagról nem is beszélve. A környezet barátságos,gyönyörű virágokkal,díszekkel feldobva és ami külön előny a kerthelyiség. Nagyon sok helyen ettünk már halászlevet,halat,de egyik hely se tudta felülmúlni a Szálkát.
A kiszolgálás gyors,az ételek mindig frissek,nagy adagok,az ízvilág fantasztikus,elmondhatatlan. . . . érezni kell. :) A halas ételeken kívül tetszik az,hogy gondoltak olyan emberekre akik nem szeretik az ilyen ételeket és az étlapon több olyan is szerepel ami közül az is tud választani. Az adag hatalmas,az ár teljesen reális. Ha csak egy desszertet kér az ember már azzal jól lakik akkora az adag. Ajánlanám a mákosgubát ,érdemes megkóstolni valami isteni finom. Salátákból nehéz választani,mert az összes isteni ,mindig ugyanolyanok az ízek így csalódást nem okoz. Velünk mindig nagyon kedvesek,barátságosak,szívesen térünk vissza.
Minden évben egyszer-kétszer elmegyünk a Szálka bárba halászlét enni. Szerintem a környéken itt van a legfinomabb halászlé. Én elfogult vagyok, mert nagyon szeretem, de sokan vannak velem egy véleményen. Idén is voltam már kétszer is, a fiammal és a barátnőjével. A halászlé most is finom volt, a kisadagot sem bírtam megenni, mert olyan sokat adnak.
Fiam is halászlé párti, Ő meg tudta enni, a barátnője pedig sült halat evett, na azon is kifogott a kisadag is:) Kimondottan szeretem, hogy van kerthelyiség is, mindig odaülünk ki.
Éhes vagy? Netán sportolni voltál a jó öreg tatai tónál? Sehova máshova. . . ide! Méretes adagok, friss halból, ropogós sültkrumplival. Csak nyári szezonban voltam itt a sporttársaimmal,de mindig azt kaptuk, amit vártunk! Árak rendben, kiszolgálás családias. Sör és jókedv mindig van. Nem a fő soron a nagy parkolónál van,de így nyugisabb a kertben ücsörögni.
Másodszor jártunk ebben az étteremben. Mindkétszer így, kb. "főszezon" idején. Az étterem a tóhoz közel van,de nem közvetlenül. Fa padokkal felszerelt részen a szabadban is van lehetőség enni, meg fedett részen is. Nagyon finom halételeket főznek( halászlé különböző "betétekkel",kisebb-nagyobb adagokban,rántott halak, roston sült halak).
De van sok saláta,többféle köret, isteni csapolt sör, négyféle egyéb frissensült, kipróbáltan finomak azok is. Fanyar humorú főnökasszony színesíti a palettát. :) 60-as évek hangulatát idéző toalett, de tiszta,és a célnak megfelelő. Ha finom ételt akarsz enni, jó adagban,jó árban, ne hagyd ki ezt a helyet!