Pazar gazdag reggeli, mindenki megtalálja a kedvére valót. 06. 00-21. 00- ig wellness, szauna a szoba árában. Nagyon kedvesek. Vacsavacsa kezecskéjűek keresik csak a lógó led szalagot és a lyukas szúnyoghálót. Mindíg takarítanak, tesznek vesznek hogy az igénytelen vendégek után rendet tudjanak tartani.
(ami önmagában nem kis feladat, láttam pár érdekes vendéget hétfőtől péntekig) 30 perc séta a Tatai vár, ha tömegközlekedne valaki, helyijárat a hotel előtt áll meg. Az étteremben nagyon finomakat főznek. Csak ajánlani tudom.
Az ablakról hiányoltam a hagyományos függönyt,csak sötétítő függöny volt. A szoba szép,tiszta,rendezett. A recepciós hölgy nagyon kedves volt,mindenről megfelelő tájékoztatást kaptunk érkezéskor. Tejfehérje allergiámat még a szállás foglalásakor jeleztem. Válaszként azt kaptam,hogy a szakács mindent megold,csak szólni kell.
Így is volt,külön köszönet ezért! Nagyon finom és bőséges volt a vacsora. A felszolgáló hölgy is nagyon kedves és udvarias volt. Az egyetlen negatívum,hogy a reggelinél nem volt kis táblákon kiírva,hogy mi az étel és mit tartalmaz. Összességében nagyon elégedettek voltunk!
Az autópálya lehajtótól pár száz méterre elhelyezkedő Gottwald Hotelt tiszta szívvel ajánlom minden pihenni vágyónak! Az erdei környezetben kialakított szálloda és wellness komplexum minden tekintetben kiváló választás lehet a pihenni vágyók számára. A szálloda és környezete tiszta, a parkolás zárt parkolóban lehetséges, ahol elektromos autók töltése is lehetséges .
A wellness részlegben minden korosztály megtalálja a számára megfelelő kikapcsolódási lehetőséget, a fedett 20m-es beltéri medence, gyermek medence mellett kinti csobbanásra is van lehetőség. A szálloda alkalmazottai maximálisan odafigyelnek a vendégekre, a konyha pedig méltán jó hírű! A tervezett pihenésünket meghosszabbítottuk, és kijelentkezéskor már foglaltuk is a következő időpontot! Nagyon ajánlott kategória a Gottwald Hotel!
A helyet bázisnak használtuk a párommal. Könnyen elértünk minden látnivaló, és a hotel is jól megközelíthető volt. A wellness részleg és a konditerem, bár csak megnéztük, igényes és rendben lévőnek tűnt. Egyedül a játékterem, biliárd része hagyott némi kívánni valót maga után.
Itt egy órát töltöttünk el, de a hotel többi részével szemben nagy volt a kontraszt. A golyók régiek, lepattogzottak voltak. A fekete golyót egy négyes helyettesítette melyre a 8 as számot filccel írták rá. Az asztal fölötti világítás kapcsolóját nem találtuk, vagy nem működött, de az álmennyezet is inkább egy kocsma mennyezetére hasonlított. Némelyik állmenyezett darab el volt törve, de a legtöbb sűrűn át volt lyukasztva, gondolom dákóval. Ez meglepő volt a hotel egészének igényességével szemben. Ettől eltekintve míg itt tartózkodtunk, jól éreztük magunkat.
Stílusos, minden részletre odafigyelő a hotel épülete. Kellemes a dús, zöld környezet. Kiváló az étel, első osztályú a wellness is. Talán a bérelhető kerékpárok számán, minőségén lehetne javítani.
Kaja közepes, ez a vendeglátói stílus már őskövület, ordítozó másnaposok az étteremben, talan őket kellett volna a vip szobaban elkülöníteni. Gyönyörű helyen van, de ez adottsag, parkolás rendben van, de többet biztosan nem fogom hasznalni. Marhára nem erdekel, hogy ki a tulajdonos, tegye a dolgat, ne bratyizzon a vendegekkel.
A 4*-os szállodában félpanziós ellátást kértünk. (1 felnőtt és egy 12 éves gyerek) számára. Az első nap vacsorára 3 fogásos, felszolgálással együtt, gyertya megnyújtva az asztalon, inkább felnőttnek való ételekből lehetett választani ( disznótoros, halfilé zöldségágyon, borjúpaprikás), nos, a gyerekek nem feltétlenül ezt kedvelik, de azért megoldódott.
Másnak viszont VIP-vendégeket szolgáltak ki a különteremben, így már hagyjuk a gyertyát, de azt sem kérdezték meg, hogy szeretnénk-e italt, s végre az is kiderült, hogy ott a svédasztalos, szolgáljuk ki magunkat, de előbb még kuncsorogtam egy kis levesért, mert üres volt a bödön, s tányért is kérnem kellett, mert az már elfogyott. Sajnos, a szálloda medencéjének vize pont annyira volt kellemetlenül hideg, hogy összesen 2 alkalommal tudtuk rávenni magunkat, hogy egyáltalán lemenjünk. A szauna és a pezsgőfürdő rendben volt, a hatalmasakat csobbanó gyerekek is elviselhetőek voltak, mert nekik mindegy, hogy milyen hőfokú vízbe ugrálnak. Szándékosan nem kocsival mentem, helyismeret híján, így a központtól elég távol lévő szállást taxizással tudtam csak megoldani, ami elég költségesnek bizonyult egy ilyen programhoz, viszont mindent szerettem volna megmutatni, amiért Tatára mentem. A vár megtekintése miatt kétszer is meg kellett tennünk az utat, mert csak a hét végén tartott nyitva. A vadludak az Öreg-tónál viszont azt az élményt nyújtották, amire vártam.
A csomag részeként árult masszázst nem tudták számunkra biztosítani (nekünk kellett rohangálni utána, sikertelenül), a csomagban bennfoglalt pezsgőt megpróbálták felszámolni extra díjként.
Szombat délután nem tudtunk a wellness részlegen maradni, mert egy nyugdíjas csoport kocsmát csinált a jakuzziból (medencében ittak, énekeltek, ordibáltak, a keményburkolatos terek eleve nagyon visszaverik a hangoskodást - így aztán a pihenésre szolgáló wellness elvesztette funcióját) A wellness részleg tele volt poloskákkal (ha legalább naponta egyszer összegyűjtötték volna őket), és az étterem részen is találkoztunk velük.
Gyönyörű szálloda, csodás környezetben. Hatalmas, kényelmes szobát kaptunk, szép panorámával. A reggeli bőséges volt és nagyon finom, a vacsora pedig kiváló! A pincér ajánlatát megfogadva nagyon finom fogásokat kaptunk, volt, amiből először csak fél adagot kértünk a gyermekünknek, de utána még kért egy felet, annyira ízlett neki.
A wellness részleg egyedülálló: óriási úszómedence, kora reggeltől késő estig tartó nyitvatartással. Van babamedence és jakuzzi is, sajnos a kinti medencékhez már nem volt megfelelő az időjárás (november). Talán a medence melletti mellékhelység tisztasága hagy némi kivetnivalót. Egyébként mindenkinek ajánlani tudom ezt a szállodát!
Konkrétan nagyon tetszett a szálloda parkja, megfelelő volt a parkolási lehetőség. Személyzet roppant kedves, figyelmes, szolgálatkész. Kellemesen tudtuk eltölteni az estét és éjszakát, mert csend és nyugalom volt. A wellnes részlegben volt kicsi probléma: délután 3 órakor már nem volt tiszta törölköző, nem tudtak adni.
A jakuzzinak csak fele működött. Szívesen vettünk volna több melegvizes medencét. jó lett volna, ha valamilyen lehetőség van az értékek megőrzésére / akár központi, akár szobai megoldás/ Mindezek ellenére, nagyon kellemesen éreztük magunkat.