Miután bezártak az éttermek, a gyorsétkezdék, különösen azok, ahol autós vásárlás is lehetséges, aránytalanul jobban pörögnek az eddigieknél. De ennek ára is van, én még soha nem álltam autóval ilyen hosszú sorban, mint ennél a Burger Kingnél ma. Hogy ez Tatabányán van, vagy Vértesszőlőn, az kérdés, a hely kétségtelenül Vértesszőlős.
A blokkon is ez van, a netes bejegyzések meg Tatabányát emlegetik. Szerény ebédünk volt, hagymakarikák, sültkrumplik, burgerek az autóban szerencsétlenkedve. De hát ez a járvány. Kértem villát is a rendelésnél, rajta is van a blokkon, de a zacskóban nem volt benne. Maszk fel és vissza egy villáért. . . hát így élünk most.
Először nem az jutott eszembe, hogy ez egy étterem. Mindenki wifizik, a székek felett óriási LED TV, az egész étterem tele van LED TV-kkel, mint egy High Tech irodában. De ez egy gyorsétterem. A TV-ken a menü van kivetítve, vagy az árlap, némelyiken hirdetés, némelyiken akár meccs, vagy a sport TV megy, hang nélkül.
Az ember azt hinné plakátot néz árlappal, csak mikor meglátja az éles képet és a vékony keretet akkor látja, hogy ez egy oldalára állított TV. No, de foglalkozzunk a kajával is. Mindent frissen főznek, sütnek, így előfordul, hogy pár percet várni kell a kajára, de aztán az asztalhoz hozzák. Az italt pld magunknak kell kitölteni fizetés után (így ihatunk akár többet is! ) A kiszolgálók fiatalok, kedvesek. Csak az árral van egy kis bajom. Ezért az árért már menüt kapok egy másik étteremben. No, de van itt gyerekcsalogató játszótér is csúszdával, amíg apa és anya költi a pénzt. Külön kávé és sütemény részleg külön kiszolgálóval, sőt ajándékba még natur kávészemeket is lehet rágcsálni, de van olyan kávészem, ami le van öntve csokoládéval.