2014. augusztusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2014. augusztus 27.Ajánlom a helyet másoknak is!
Hajdanában fő helyen a város közepén nagy éttermi résszel, zenével működött ez az intézmény. Most a város szélén, az ipartelepek elején, 4-5 asztallal inkább menüs étkeztetésből tartja fenn magát, házhozszállítással. Sokat romlott a színvonal. A hely új, tiszta, de hiányzik a feeling, a zene. A 4-5 asztal ellenére mindig van hely, csúcsidőben is. Viszont olcsó. Egyszerű magyar ételek vannak, kis adagok olcsón. Nem lakni jól vele. Egy étteremtől elvárom, hogy evés végén érezzem, hogy tele a hasam. Itt nem érzem. A tudat megvan, hogy ettem, de hiányérzetem van.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Lővér Vendéglő további értékelései
2016.10.12a párjával
Visszatérő vendégek vagyunk mind a menüs mind az étlap szerinti ételek miatt. Az árhoz képest hatalmasak az adagok. Az ételek nagyon ízletesek és háziasan vannak elkészítve. Maga az étterem nagyon egyszerű, kicsi és zsúfolt ezáltal kicsit kényelmetlen, a székek kifogásolhatók (inognak) és...
30.750 Ft / 2 fő / éjtől reggelivel