Az ételek,és italok kifogástalanok voltak. A kiszolgálás fergeteges volt főleg a Dani részéről. Első találkozáskor Dani szimpatikus,és egyben humoros felszolgáló volt. Ilyen emberek kellenek a vendégek kiszolgálására. Ő nekem 10-ből tízes.
Sokadjára fordulok meg itt hétköznap ebédidőben. Kiváló a napi menüjük is, de a rendes éttermi választék is pompás. Eddig csak kifogástalanul ízletes kajákat kaptam
Legtöbbször menüket és pizzákat szoktunk a Pomodorotól rendelni. Az én személyes kedvencem a négysajtos pizzájuk, isteni finom - szinte mindig azt rendelek, ha pizzáról van szó. De ettem már innen gyrost, és Pomodoro tálat is. Bőséges, megéri innen rendelni. Volt, már hogy 1-2 menüben csalódtunk, pl. ami az adagot illeti. . . de nem mondanám hogy sokszor előfordult.
Bevallom az új fiatal szakács mentem újra,mert hallottam hogy változás volt és gondoltam megnézem hogy ez jo vagy rossz irányba történt e:)Nos hétfő délutan volt alig voltak vagyis senki,de mikor beültünk elkezdtek jönni és hirtelen 4 asztal is lett a teraszon velünk együtt:)Mivel a pincérek unatkoztak a nagy semmitől ,így gyorsan kiszolgáltak minket és másokat is.
Az étel átlagos volt,ilyet bárki főz otthon is. . Sokféle pizza van azt láttam de nem mertem kipróbalni és nem is arra vágytam,Salátát ettem sajttal,a párom csíkokra vágott tarját borzasztó édes lilahagymával es tócsnival. Nem ájultunk el,sőt neki nagyon nem ízlett sajnos. . a rántott sajt kemény és hideg volt ,a saláta íztelen,semmilyen,de legalább friss. Ugy döntöttem még egy próbát teszünk a héten a menüvel is majd,de nem hiszem hogy törzshelyem lesz a varosban. A zajos vasut és a terasz mögött lévő autosmosó nagyon zavaró sajnos,tönkreteszi a hangulatot. . Ettől független hétvegén teli van, ugy készüljetek.
Nos hétköznap 11 kor rendeltem egy menüt az utca túl oldalára ,ez tartott nekik 2 órába hogy áthozzák hidegen . . . vicc az egész ,tudom tömeg van mindenki éhezik. soha többé! inkább főzök vagy bármi hideg kaja jo lesz eddig is utáltam rendelni ezután sem fogok ,kivételes eset volt éhes gyerekem kérte . . magamba bízok. .
Az ételek nagyon finomak voltak, a kiszolgálás gyors volt. Kedves pincérek. Ami nem tetszett, hogy amikor fizettünk pincér elment, otthagyta a számlát és nem várta meg hogy kérünk e visszajárót vagy sem. Ez furcsa kicsit. Ilyenkor mi a teendő? Várjunk amíg visszatér ha számítunk visszajáróra? Vagy hagyjuk ott a pénzt a számla mellett? Furcsa szokás :)
Nem először, de nem is utoljára voltam itt. Legutóbb születésnapot ünnepeltünk e vendéglátóegység kerthelyiségében. Kiváló ételek és italok mellett kellemes órákat töltöttünk itt el. A kiszolgálás is a megszokott udvarias. közvetlen és gyors volt.
A kerthelység hangulatos, amit ugyan egyszer megzavart a közeli vasúti sínen haladó vonat zaja, de ettől függetlenül jól éreztünk magunkat a szép környezetben. Gyakorlatilag azt amit vártunk és amit már megszoktunk, azaz frissen készült fogások, tiszta, hangulatos környezet, udvarias kiszolgálás. Ide máskor is szívesen visszajövünk.
Az ételre sokat vártunk, a gyerekek unatkoztak. A kaja átlagos, de nem olaszos.a mellék helység tiszta. A kiszolgálásra várni kell, akkor is ha nincsenek sokan.
Szeretjük mert közel van ,tiszta ,igényes,mindig minden friss és nagy adag az étel,ami változatos,sokféle lehetőségből választhatsz,jó ár-értek arányban . Hatalmas terasza van,+télen fűtött téli kertben ücsöröghetsz(beépített terasz? )Mindig sokan vannak ,menü is van ,az is finom . Gyakran járunk ,a városban az egyik legjobb.
A rendezvényteremben kaptunk asztalt(évforduló alkalmából, ketten), pedig jó előre foglaltam. A társaságok és a zene hangos volt. A négysajtos gnocchi kemény, gumiszerű, a cigánypecsenyén a kakastaréj sületlen és emiatt ehetetlen volt. A pincér megkóstolta, kaptam másikat, az egy fokkal jobb lett. Akkor jártam ott először, de oda soha többet! !
2800Tatabánya, Győri út 27. (az Interspar melletti üzletsoron)