A rendezvényteremben kaptunk asztalt(évforduló alkalmából, ketten), pedig jó előre foglaltam. A társaságok és a zene hangos volt. A négysajtos gnocchi kemény, gumiszerű, a cigánypecsenyén a kakastaréj sületlen és emiatt ehetetlen volt. A pincér megkóstolta, kaptam másikat, az egy fokkal jobb lett. Akkor jártam ott először, de oda soha többet! !
Többször jártunk már itt, és ezután is rendszeresen megyünk majd. Az ételek nagyon bőségesek és finomak, a szakács figyelembe veszi az egyedi kéréseket is. Ideális hely családi és céges összejövetelekre vagy romantikus vacsorára. Étlap szerint is ettünk már és menüt is, mindig meg voltunk elégedve.
Végigkísértem a fejlődésüket. 2006 körül nyitottak akkor még csak rendelni lehetett náluk azóta hangulatos kis éttermet nyitottak. Nagyon korrekt és kedves a tulajdonosuk és a dolgozók soha semmi rossz tapasztalatom nem volt velük, remélem ezen nem változtatnak. Csak így tovább!
Sokszor járunk már a Pomodoro étteremben, mely Tatabánya végén, a Győri úton található, az Interspar áruzár melletti üzletsoron. Menüs étkeztetés is van az étteremben hétköznaponként, azt is többször igénybe vettük, és elégedettek voltunk. Igényes berendezés, kedves kiszolgálás, fiatal csapat. Mi mindig meg voltunk velük elégedve.
A sok kiváló értékelés után egy nagyon kellemes vasárnapi ebédre számítottunk, ami igen felemásra sikeredett. Húsleves gazdagon: a kanál szó szerint megállt a tányérban. Annyi hús és tészta volt benne, hogy inkább tésztasalátára hasonlított, mint levesre. Ami pozitívum volt benne, hogy jó ízű, volt.
Pomodoro tál: 4 személyre, 4 személyes tálat rendeltünk. A 2 személyes tökéletesen megfelelt volna. Sajnos a minőséggel voltak gondok. A frissen sültek kissé melegen tartott korábban sültekre "emlékeztettek". Kiszolgálás: A levesre bő 1 órát vártunk, a második fogásra kevesebbet, egy laza félórát. Majd az étkezés befejezését követően, hosszas várakozás után úgy kellett szólni az arra szaladgáló személyzetnek, hogy végeztünk, rendeznénk a számlát. Továbbá negatívum, hogy látszólag az érkezési sorrend mit sem számított. Volt aki végzett a 2 fogásos ebédével, mire mi megkaptuk a levest úgy, hogy előbb érkeztünk. Az egyik szomszéd asztalnál több alkalommal szóltak, hogy nem kapták meg a savanyúságot és semmi nem is változott. Mire befejezték, addigra kapták volna meg.
A Gerecse 50 túrán vettünk részt és előre megbeszéltük, hogy a túra végeztével Tatabányán keresünk majd egy éttermet, ahol elkölthetjük megérdemelt ebédünket. A választásunk erre az étteremre esett, mert volt, aki pizzát, volt aki főtt ételt evett volna és itt mind a két fajta ételt megkaptuk. (Amúgy interneten ajánlották az éttermet.
)Az étterem udvarán választottunk maguknak asztalt tekintettel a jó időre, ahol nagyon jól esett pihengetni, amíg az ételeket kiválasztottuk, amiből igencsak széles választék tárult elénk, pláne, hogy kimondottan a mi ízlésünknek és pénztárcánknak megfelelő ételekkel volt teli az étlap. A pincérek udvariasak, ugyanakkor közvetlenek voltak. Az étel kitűnő volt, nem is tudunk mindet megenni, ami maradt kérés nélkül elcsomagolták. A mennyiség kifogástalan, ár / érték arány kitűnő. Azoknak ajánlom az éttermet, akik szeretnek kényelmesen, fesztelenül ebédelni / vacsorázni vagy csak enni és elsősorban az egyszerűbb ételeket részesítik előnyben, ennek megfelelő áron.
Gyakran látogatjuk az éttermet párommal családdal egyaránt és mindig elégedetten és nagyon jóllakottan távozunk. / Sokszor nem is tudjuk elfogyasztani az adagot, de mindig kedvesen, higiénikusan becsomagolják kérés nélkül / Széles választék, hatalmas adagok, finom, ízletes ételek, gyors és kedves kiszolgálás, rugalmasság. Ajánlom mindenkinek, aki egy kellemes hangulatú és finom étkezésre vágyik.
Népes kis gyermek csapattal (18 fő) érkeztünk a vendéglátó helyre születésnapi "buli" céljából. Az ételek italok választéka széles, a gyerekek nem tudtak olyat kérni amit ne tudtak volna teljesíteni. Az ételek minősége, és mennyisége maximálisan várakozáson felüli. A kiszolgálás rendkívül gyors, rugalmas.
Az étterem belső elrendezése jó, barátságos. Két külön belső részre osztott, valamint egy kerthelyiség is tartozik hozzá. A tisztasággal is minden rendben volt úgy az étteremben mint a mellékhelyiségekben. Bankkártyás, Szép kártyás, fizetés lehetséges. Összességében nagyon elégedetten távoztunk. Bátran ajánljuk mindenkinek.
Gyakran jártunk a Barátainkkal és a kedvesemmel ebben az étteremben, de az utóbbi időben másfél-két órákat ültünk ott . Annak az oka , hogy lassú a kiszolgálás és a kifizetésre is 15 percet kellett várnunk mire hozzák a számlát. Holott kevés vendég is volt. Ételek finomak , de többi étteremhez összehasonlítva ez az étterem a legdrágább.
2800Tatabánya, Győri út 27. (az Interspar melletti üzletsoron)