2022. májusban, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2022. július 26.Ajánlom a helyet másoknak is!
Legtöbbször menüket és pizzákat szoktunk a Pomodorotól rendelni. Az én személyes kedvencem a négysajtos pizzájuk, isteni finom - szinte mindig azt rendelek, ha pizzáról van szó. De ettem már innen gyrost, és Pomodoro tálat is. Bőséges, megéri innen rendelni. Volt, már hogy 1-2 menüben csalódtunk, pl. ami az adagot illeti... de nem mondanám hogy sokszor előfordult.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Pomodoro Étterem & Pizzéria további értékelései
2024.06.22családjával
Az ételek,és italok kifogástalanok voltak. A kiszolgálás fergeteges volt főleg a Dani részéről. Első találkozáskor Dani szimpatikus,és egyben humoros felszolgáló volt. Ilyen emberek kellenek a vendégek kiszolgálására. Ő nekem 10-ből tízes.
2022.11.11egyedül
Sokadjára fordulok meg itt hétköznap ebédidőben. Kiváló a napi menüjük is, de a rendes éttermi választék is pompás. Eddig csak kifogástalanul ízletes kajákat kaptam
2020.09.09a párjával
Bevallom az új fiatal szakács mentem újra,mert hallottam hogy változás volt és gondoltam megnézem hogy ez jo vagy rossz irányba történt e:)Nos hétfő délutan volt alig voltak vagyis senki,de mikor beültünk elkezdtek jönni és hirtelen 4 asztal is lett a teraszon velünk együtt:)Mivel a pincérek...
30.750 Ft / 2 fő / éjtől reggelivel