Melegszendvics úgy lett kihozva hogy a nyers sajt tátongott benne, megkérdeztem hogy esetleg ezt lehet e orvosolni. Azt mondták igen, majd kihoztak egy kiszáradt kiflit olvadt sajttal. Közöltem hogy akkor ezt most egyék meg. Mondták hogy az ilyen lesz, mondtam hogy előtte megkérdeztem hogy orvosolható e a probléma és azt mondták hogy igen.
Egy panelház aljában nehéz hangulatot teremteni, de sikerült. Gusztusos kávézó, kedves, készséges kiszolgálás, kiváló, minőségi, jól elkészített ételek. Nem mellékesen kulturált mellékhelyiség. Egy kicsit érdemes lenne nagyobb gondot fordítaniuk a tisztaságra, de a magyar viszonyokhoz képest végülis az is rendben van. Az Interneten találtunk rá a helyre, és nem bántuk meg. Szívesen ajánlom!
Barátnőm mesélt a kávézóról nem is olyan régen. Így következő alkalommal ott beszéltük meg a találkozónkat. Annyira hangulatos a hely, hogy nem is értettem miért nem hallottam róla eddig? ! Tömbök alatt egy szuper kávézó, modern, hangulatos, a csajok irtó kedvesek. A kiszolgálás 5*. . .
Először jó idő révén kint ültünk le, következő alkalomkor pedig bent. Mindig jöttek-mentek az emberek, nagyon felkapott. 2. alkalommal vacsorázni mentünk, a csirkés saláta isteni finom. Ár-érték arányban is teljesen megfelelő. Lehet itt kávézni, forrócsokizni, pizzázni, szendvicsezni. Mindenki megtalálja szerintem a magának valót. Mi biztos visszatérünk még ide.
Egy lakótelap alagsorában található ez a reggeliző, kávézó, fagyizó egység. Kiszolgálás a pultnál, de kiviszik az asztalhoz, ha kész van. Kávékülönlegességek, panninik, lepények rengeteg változatban. A hangulat retró, vagy talán wesztern hatást kelt, de ennek ellentmond az automata Wc, és automata szemeteskosár.
A kiszolgáló hölgyek egyenruhában kedvesek, aranyosak, beszédesek. Kevés reggelizős hely van a városban, és még kevesebb uzsonnázós. Egy gyors pihenő egy kávé mellett nem árt. Óriási parkoló mellette, csak benti fogyasztás. A lepényeket még megkostolom.