A Stop mint cukrászda már 50 éve létezik. Mostani helyük ismertebb mint a régi. Tatabánya első rangú cukrászdája. Igaz több is van, de forgalomban ez a legnagyobb. Rendeget fagylalt, sütemény. A földszint a gyorskiszolgáló rész, elvitelre, vagy helyben fogyasztásra, pultos kiszolgálással, fiatal csapattal.
Állandóan újítják a belső teret, szinte évente a kornak megfelelően. Az emeleten van a söröző-cukrászda, ami felszolgálási rendszerben, asztalhoz menő pincérrel működik. Mindkét terem légkondícionált, a földszinti automata ajtóval, nehogy még a vásárlónak azzal is foglalkozni kelljen. Megjelennek a diétás sütemények (? ) és a fagylalttorták is, az emeleten pedig tejkoktélok, különböző töltött palacsinták. Minden felszolgáló „egyen” ruhában, mosolyogva szólít meg, és nem türelmetlen, ha habozok a sok választék láttán. Követik az újdonságokat, azaz az év tortái és az év fagylaltjai is megtalálhatók itt. Egy problémám azért mégis van a sok dicséret mellett: Amit lent a gyorscukrászdában lehet kapni, nem biztos, hogy fent a sörözőben is adják. Pld egyszer fogyasztottam fent egy baráti társasággal, de még szerettem volna töpörtyűs pogácsát is hazavinni, amit fent nem adtak (nem mentek le és hoztak fel nekem) hanem megkértek, hogy menjek le és vásároljam meg ott. Sajnos ezért csak 5 alá osztályzatot tudok adni, mert nem a vendég az első!