Ujra jellemeznem kell! Elmúlt 4 év az előző óta. A kiszolgálás továbbra is gyors, szinte előbb fizetek, mint megkapom az elvitelre szánt adagot. Drágább lett. Nem csak az ára, az adag is kisebb lett. Lemértem, a 4 évvel ezelőtti 50 dekás adag már csak 30 deka. Az ár viszont 10 %-kal drábább. Azaz összességében 40%-kal. De még mindig finom. Csak drága lett.
Senki sem tud olyan rántott, húsos palacsintát, mint ők! Köszönöm! :D Utoljára a vadas miatt vettem ki szabadságot, ugyanis imádom a vadasukat (is), bár az valamiért mindig kevés, olyan finom! :"D Palacsintában is nagyon jók! Hogy jó hely, azt a mindig telt ház is mutatja! A kiszolgálás is gyors! Az elviteles sor is gyorsan halad. Szerintem az árak is elfogadhatóak. De jó lenne, ha lenne kiszállítás is!
Rendszeresen járunk ide ebédelni, és részemről még soha nem csalódtam az ételek minőségében/mennyiségében! A levesek parádésak! :-) Van, hogy annyira jó a leves, hogy 3-4-et is megeszek! :-) persze ilyenkor a második már "dobva". Az adagok bőségesek, és természetesen némi csomagolási díj ellenében el is vihetőek. A kiszolgálás pörgős. Mindenkinek ajánlom!
Sokszor járunk ide ebédelni a kollégáimmal, évek óta. Népszerű ebédeltetője a városnak, de akár rendezvényeket is lehet bonyolítani az étteremben. A menü naponta változó levesből és szintén naponta változó 4 főételből áll (köret és hús variálható). Az étlap mindemellett változatos, a napi menün túl desszertek, saláták, különböző italok is megtalálhatóak rajta.
Csak menüs étkezésre számítson, aki ide belép. Van 1 leves és 4 főétel. Sokan vannak délidőben. Az adagok nagyok, finomak. Akiszolgálás gyors. Nincs étlap, de pincér szolgál ki a választható menüből. Amolyan kockásabroszos retro étteremre számítson, aki ide jön. A pincérek egyenruhában vannak.
Ne számítsunk hosszabb tartózkodásra, mert kint már várnak a szabad asztalra. Meg azért se, mert a kis helyen sokan l-esznek, egymást túlbeszélve nagy lesz a hangzavar, főleg ha még a rádióból szól a zene is. Lehet fizetni Erzsébet utalvánnyal, SZÉP kártyával, Bankkártyával, készpénzzel. A nyitvatartása rövid, mindössze fél 12-től du 3-ig. Mégis sokan vannak a gyors kiszolgálás a nagy és olcsó adagok miatt. A parkolás ingyenes. Ezt az étel hazavive másnap, sőt harmadnap is lehet fogyasztani. Amiért gyorsan jól lehet lakni kaphatna egy 5-öst, de a zaj és a sorbanállás ront az értékelésen, így csak 4-es.