Kívűlről nagyobbnak gondoltam, de csak egy utólag beépített teraszos régi kocsma jut eszembe. A sok rendszám, bőr székek utalnak talán amerikára, de az 50-es évekre. Sok filmben láttam már ilyen "boxokat" az ablak mellett, de nem látok összhangot az étteremben, csak összecsapott innen-onnan összeszedett relikviák.
Wifit nem észlelt a mobilom, légkondi a belső helyiségben van. Viszont! Tényleg amerikai étlap az ételeket figyelembe véve, a gyorsaságot figyelembe véve,a kedvességet figyelembe véve. Gyors, laktató, finom. Az a kevés személyzet hamar ki tud szolgálni, a rendelt étel hamar kész van és megfizethető.
A kiszolgáláson van még mit csiszolni, de összességében nem szegte kedvem, hogy a felszolgáló hölgy, picit a kabátomra borította a sörömet:-)) Az ételeink nagyon finomak, és elegendőek voltak. Szerintem a nagy adagot tényleg csak azok kérjék akik sokat tudnak enni. . . Nekem a 90+ testsúlyommal bőven elég volt a normál adag.
Ha viszonylag gyorsan akar az ember finomat enni, ide mindenképpen érdemes betérni. A teraszon lévő kényelmetlen reklámszékeket én biztosan lecserélném!
Szeretjük nagyon. Igazi amerikai a hangulat az étteremben. A burgerek a legjobbak a helyen, Tatabánya legjobb burgerezője! a kecskesajtos hamburger a kedvencem
Már többször jártunk ezen a helyen és biztos vagyok abban, hogy fogunk még menni. Kicsit amerikás hangulatú , a normál méretű hamburgerjeik akkorák, hogy alig bírtuk őket megenni. Nagyon finomak,laktatóak és hozzájuk sült krumpli, káposztasaláta és hagymás lekvár is járt. Így elfogyasztva valami mennyei. A kiszolgálás gyors és udvarias. Házhoz szállítást is vállalnak.
Barátaink ajánlására tértünk be az étterembe, mert mindig azt mondogattuk, hogy szeretnénk végre egy igazán finom, laktató hamburgert enni - nem pedig gagyi műkaját. SIKERÜLT, rátaláltunk! Normál hamburgert rendeltem és akkora adagot kaptam, hogy alig bírtam megenni. . . isteni finom benne a marhahús, nagyon gusztusos maga a szendvics.
Összetétele bőséges, nem egy kalóriaszegény étel! :D Az étterem pedig RETRO, nagyon szimpatikus berendezéssel - tök jó hangulattal. A kiszolgálók barátságosak, fiatal kis csapat! Azóta mindig innen rendelünk, ha hamburgerre vágyunk! Eddig egyik ételben sem csalódtunk!