Évek óta járunk vissza és még sose csalódtunk benne. A speciális étkezésre is mindig van megoldásuk, nagyon figyelmesek. Többször voltunk családi összejövetelen is náluk ( 30-35 fő) és mindenki jól érezte magát.
Nem vagyunk ismerősek a városban, ezt a helyet találtuk. 5 fős társasággal jártunk az étteremben egy vasárnap este. 6-7 óra körül érkeztünk, a hely üres volt, 2 asztalt leszámítva, az egyiknél 2 férfi beszélgetett, az egyikükön fürdőköpeny volt. Már ez is elég furcsa volt. Leültünk, rendeltünk italt és vacsorát is.
2-en csapolt sört kértek, mindegyikük már az első kortynál érezte, hogy vmi nem stimmel vele. Jelezték, hogy rossz íze van, kértek helyette mást. Ekkor már gyanakodva vártuk a vacsoránkat. Közben feltűnt újból a köpenyes férfi, de már konyhai ruhában (feltételeztük, hogy ő a szakács). Az ételekkel probléma nem volt, ízlések és pofonok, átlagosnak mondanám őket. Az árakat is átlagosnak mondanám, de hasonló áron már ettünk jobbat is máshol. Az étterem és a mosdó tiszta volt. Azonban wc papír nem volt. Számomra elég furcsa, hogy a csapolt sör megromoljon, ezért és a köntösös férfi miatt kicsit rossz szájízzel távoztunk. Nem tartom elfogadhatónak, hogy bárki -legyen az tulaj, szakács, rokon-fürdőköntösben üljön egy étteremben, még záróra előtt 1-2 perccel sem, nemhogy 3-4 órával előtte. Nem szívesen ajánlanám másnak a helyet.
Vendéglő a Három Tölgyfához válasza
Nagyon sajnálom hogy Önöket ennyire felháborította hogy Vasárnap este( mivel 8 óráig vagyunk nyitva) hogy kevés vendég van. A csapolt sör valóban már nem volt a legfrissebb de elnézést kértünk és természetesen nem számoltuk fel. Ahhoz meg nem tudom hogy vendégnek lehet-e beleszólása hogy a főnök vasárnap délután egy nehéz déli munka után úszik 1-2-3 km-rt.
A vendégnek is joga van gumicsizmába strandpapucsba rövidnadrágba félmeztelenül étterembe járni. Én is ki lettem oktatva hogy mivel kell törődnöm! Ne ajánljon ha ez Önöknek nem tetszett! Sajnálom!
Csak ajanlani tudom mindenkinek! Itt ujra, orommel fogadott vendegnek ereztem magam! Az etelek minosege, mennyisege elsorangu! Friss alapanyagokbol, igazi hazias, anyam foztje izeket erezhettem es elhettem at ujra! A mennyisegek is korrektek, mar- mar oriasiak! Friss, igenyes, minden izeben, minden reszleteben! ! Latszik, hogy a tuladonos is jelen van, sot o is kesziti azokat!
Először voltunk itt, hárman, két felnőtt és egy gyermek. A hely kulturált és tiszta, a kiszolgálás figyelmes, udvarias és gyors. Az étlap kínálata bőséges és akadnak különleges ajánlatok is. Az ételek rendkívül ízletesek voltak, az adag is rendben. A borválasztékot nem találtam az étlapon, legközelebb rákérdezek, most ebédhez nem akartunk bort fogyasztani. Ajánlom a helyet, mi is visszatérünk majd többször.
Vendéglő a Három Tölgyfához válasza
Köszönjük elismerő sorait!De minden étlapunkban van borlap- a választék és az árak feltüntetésével, továbbá ott vannak a pálinkaházak kínálata is!Legközelebb is legyenek vendégeink!
2017. március 21., SALLER MOLNÁR GYULA, tulajdonos
Ma is itt ebédeltem, és megint menüt. Szeretem ezt az éttermet, semmi különbség nincs a menü ételeik és az alakárt ételek elkészítése között. Ugyan olyan ízletesen készítik és kulturáltan tálalják, a kiszolgálás szint úgy udvarias, és a mennyiségre sem lehet panasz. Itt a vendéglátást magas szintre helyezték.
30-35 éve járok ide, de még soha nem csalódtam bennük, pedig sokat voltam már egyedül, de családi összejövetelen vagy baráti társassággal is itt. Kicsi, tiszta, kulturált, családias hely, jó hangulat, finom ételek, udvarias gyors kiszolgálás, ízléses terítés, és baráti árak. Kell ennél több egy jó ebédhez vagy vacsorához?
Vendéglő a Három Tölgyfához válasza
Na ezekért az értékelésekért érdemes ezt csinálni!köszönjük!Nincs is mit hozzászólni!
2017. február 28., SALLER MOLNÁR GYULA, tulajdonos
Tegnap voltunk először itt, habár tatabányai vagyok sok éve. Nem is tudom, eddig miért maradt ki. . . Belépve rögtön köszöntek előre (! ), majd leültünk az asztalhoz, ahol a vázában friss rózsa volt (nem mű, meg egyéb haszontalanságok). A pincérek felvették a rendelést,kissé bizonytalan mozgásuk volt,de hát fiatalok még, majd megszokják a "törődést".
:) Az étel mennyisége pont megfelelő volt(nekem legalább is,mert sokat eszem), a többiek láttam, csomagoltattak haza. Minősége is kifogástalan volt, bár én főzni tudóként talán kicsit kevesebb petrezselymet tettem volna a rizibizibe. Aztán jött a vécé, ami ugye értékeléskornem egy utolsó értékelendő tényező. Semmi retro, semmi bűz, maximális tisztaság, kellemes illatosító illat. Összességében mindent 5-re értékelek, és ajánlom a környéken lakóknak. (Ajánlott az előre asztalfoglalás, mert hétvégén telt ház van. )
Kicsi barátságos hely, az ételek ISTENI FINOMAK VOLTAK! A cigánypecsennye szaftos, az erdei gombás húshoz erdei gomba volt! A tulajnak üzenem hogy nagyon vigyázzon a szakácsra :) mert aranyat ér!!!!
Egy családi rendezvényen voltunk.Úgy 30 fő mindenki nagyon jól érezte magát.Több fajta ételt rendeltünk.Mind nagyon finom és friss volt.Ezt a színvonalat vártam egy családi étteremtől.A felszolgálás udvarias,gyors.Lesik a vendég gondolatát.Máskor is meglátogatom. Köszönettel egy vendég.
Vendéglő a Három Tölgyfához válasza
Köszönjük megtisztelő értékelését és reméljük hogy legközelebb is nálunk tartja családi ünnepét!
2016. november 1., SALLER MOLNÁR GYULA, tulajdonos
Hosszú évek óta vissza-visszatérő vendégei vagyunk az étteremnek, családdal, barátokkal, akár üzleti ebédre vacsorára, de néha csak 1-2 italra! Szeretjük ezt a családi éttermet, mert az ételeik nagyon finomak, nem riadnak vissza a "kényesebb" fogásoktól (pacal, velő stb. . . ) sem.
Igaz ezeket én nem kedvelem de sokan vannak akik ezek miatt részesítik a Tölgyfát előnyben! Menüt is lehet náluk fogyasztani, és a rendezvények lebonyolításában is profik. . . :-) Reméljük, még hosszú ideig lehetünk a vendégeik!
Vendéglő a Három Tölgyfához válasza
Köszönjük hogy elégedett munkánkkal!Szeretettel várjuk máskor is! :)
2016. augusztus 9., SALLER MOLNÁR GYULA, tulajdonos
Idesősebbik fiamnak volt a születésnapja , ennek keretében mentünk a Három tölgyfa étterembe, kedvesen fogadtak. Mindjárt készségesen szolgáltak ki fiataloktól az idősebb pincérig. Ételek nagyon finomak voltak, frissen kaptunk.Többször jártunk itt , és szeretjük ezt az éttermet. Melegen ajánlom, ha betévedtek :)
Vendéglő a Három Tölgyfához válasza
Köszönjük!Jöjjenek máskor is! :)
2015. december 15., SALLER MOLNÁR GYULA, tulajdonos