Sarlóspuszta Club Hotel Tatárszentgyörgy bemutatkozása
Sarlóspuszta Club Hotel - Konferencia- és Szabadidőközpont Különleges élményeket ígérő természetes harmónia - ezzel jellemezhetnénk leginkább azt a környezetet, ahol szállodánk található. A páratlan szépségű természet közelsége és a bőséges szabadidő-eltöltési lehetőségek vendégszeretetünkkel fűszerezve kivételes élményekkel gazdagítják, és új energiákkal töltik fel kedves Vendégeinket.
Összes szobaszám: 71 db Összes férőhely: 171 fő A Sarlóspuszta Club Hotel hazánk egyik legszebb táján, a Kiskunsági Nemzeti Park kapujában, Pest megye déli részén található. Természeti adottságai, illetve különleges szállodai szolgáltatásai révén ideális környezetet nyújt mind a vállalati, mind a családi rendezvények résztvevőinek, illetve az aktív kikapcsolódást keresőknek. A szálloda az M5-ös autópályán gépkocsival gyorsan és kényelmesen megközelíthető, Budapesttől 65 km-re található. Három hotelépületünk összesen 171 fő részére biztosít férőhelyet.
Tetszett a festői környezet, a hely elhelyezkedése. Az ételek finomak, változatosak voltak a vacsoránál és a reggelinél is. A személyzet, kedves, segítőkész volt, az időnk pazar. A lovak szépek voltak. A probléma a rovarokkal volt csak, sok volt a légy az étteremben, kint a darázs, este a szúnyog