2017. november 2-3-án jártam itt családommal. Ragyogó helyen fekszik a Hotel. A személyzet udvarias, előzékeny. A Hotel konyhája kiváló. A személyzet becsületessége, szolgálatkészsége minden más szálláshely személyzet számára PÉLDAMUTATÓ lenne! Programjai remekek, az Aranybánya idegenvezetője tudásán csak ámultunk. További sikere működést, sok-sok vendéget kívánok!
Már a tavaly kacérkodtunk az Ezüstfenyővel, az idén végül sikerült ott töltenünk egy hetet. A személyzet igazán rugalmas volt mindenben, értem ezalatt azt is hogy az elöre lefoglalt idöpontot szinte az utolsó pillanatban megváltoztattuk. A környezet leírhatatlanúl szép, a tisztaság is megfelelő volt.
Amit sokáig emlegetni fogunk az az étterem, a megannyi sok érdekes vadétellel és esztétikus tálalási móddal. Szerettük a medencét és a szaunát is. Hab volt a tortán a hangterápia, ami kellőképpen ellazított, szines momentuma volt a nyaralásunknak. Nem mellesleg sok érdekes kirándulás kiindulópontja is a helység. Még találkozunk Ezüstfenyő.
A hotel gyönyörű helyen van, mintha egy másik világba lépnénk át. A szobák szép és tiszta állapotban vannak, habár én hiányoltam a napi takarítást és törölköző cserét. Sajnos a medencét nem használtuk, az idő sem engedte meg, ill. elég algás is volt. Van lehetőség szaunázásra és só és hangterápiára, masszázsra.
A személyzet nagyon kedves és segítőkész, a svédasztalos reggeli bőséges, de a főtt ételek nem túl nagy adagok, habár finomak. Összességében szép napokat töltöttünk itt, a környék fantasztikus túralehetőségeket tartogat.
Itt töltöttünk párommal néhány napot. Odaérkezésünkkor nehezen találtuk meg, mert fenn van a hegyen, mindentől távol. A szobák nagyon kényelmesek tiszták. A személyzet kedves. Az ételek, italok viszont elég drágák. Reggelihez nem kaptunk kávét azt külön kellett megrendelni.
Szaunázni is lehetett, az udvaron lévő épületben volt a hagyományos szauna, zuhannyal, igény esetén felfűtötték. Innen kirándultunk a környékre, nagyon tetszett a Kőkapu nevű hely, gyönyörű környezetben van. A kisvasút sajnos akkor nem működött.
Összességében jó hotel. Szép környezetben, csendes helyen fekszik. A szobák átlagosak, de tiszták és kényelmes az ágy. Számomra nagyon fontos,hogy jól aludjak, örültem,hogy maximum a mókusok hangoskodtak. Reggel a teraszon kávézgatva szívtam magamba a felkelő nap sugaraiból áradó energiát :D A személyzet nagyon nagyon kedves, talán a legkedvesebbek akikkel eddig találkoztam.
Bárcsak mindenhol ilyen lenne a hozzáállás. Sajnos a konyha nem az igazi,nem sikerült egy jót ennem, ezen a téren vannak hiányosságok. Ha felvennének 10 egyszerű ételt az étlapra az nagyot dobna a hotelen. Nem kell semmi extra, csak 10 olyan étel, amit a szakács a legjobban tud. A wellness részlegről nem tudok nyilatkozni, nem próbáltam.
2013. április 12-14. között jártunk Telkibányán az Ezüstfenyő Hotelben. A szálloda kellemes helyen, egy erdő közepén található, de mégis közel a városhoz. A szálloda személyzete nagyon kedves, segitőkész, konyháját is dicsérni tudom, minden igényt kielégit. Elhelyezkedése szempontjából a legjobb a környék bebarangolásának kiinduló pontjához.
Célunk a kastályok és várak látogatása volt, valamint a Vizsolyi Bibilia és Hollóháza nevezetességei. Az egész napos kirándulás után kellemes pihenés és remek személyzet várt minket a szálláson. Mindenkinek - fiatalnak, idősebbnek - csak is ajánlani tudom a helyet.