Tengelic - Benyovszky kápolnaTengelic
TengelicTengelic

Tengelic bemutatása

Tengelic község Tolna megyében található. Az ide látogatóknak érdemes megtekinteni: Gindly-Benyovszki-kastély, Csapó-kastély, Bárány-kastély, Bernider-kastély, Schell kastély, Hiemer-kastély, Jeszenszky-kastély, Zichy-kastély, Bezerédj-kastély, hősök szobra.

Tengelic és környéke legfrissebb értékelései

2024.11.15a párjával
Nagyon elégetettek voltunk mindennel. A környék csendes nyugodt . A hotel személyzet kedves, segítőkész, a szoba kényelmes tiszta . A wellness részeg minden igényt kielégítő . Az étterem kifogástalan, bőséges választék, ízletes ételek. Kellemes kikapcsolódás volt számunka. csak ajánlani tudom...
2024.11.12a párjával
Vasárnap este mentünk a bisztróba, még sosem jártunk itt, gondoltuk kipróbáljuk. Könnyen odataláltunk, hely volt, rögtön le tudtunk ülni, az asztal tiszta volt, mindegyiken dekoráció. Kellemes hangulat. Az italt gyorsan megkaptuk- az elsőt. Sajnos hiába néztünk erőteljesen a pult felé aztán,...
2024.11.04gyerekekkel
Kétszer ettünk ebben az étteremben, mi a férjemmel mind a kétszer rizottót ettünk ami nagyon finom volt. A kislányom rántott husit evett és én még ilyen finoman elkészített rántott húst nem kóstoltam. Ha visszamegyünk Szekszárdra biztos megint betérünk majd.

Tengelici szállások (1)

Hotel Orchidea Tengelic Tengelic

Három csillagos szálloda - lássam a térképen
Wi-Fi vezeték nélküli Internet a szobában (ingyenes)
• étterem / kávézó
• Gyermekmenü
• Fedett úszómedence
• Merülőmedence
• Gyerekmedence
Nem találtad meg a helyet, amit keresel?
Van olyan szállás, amit értékelni szeretnél, de nem találod az oldalon?
Töltsd ki a szállásajánló űrlapunkat!

Tengelic és környéke kedvelt szállásai

Erzsébet Nagy Szálloda Paks - Téli wellness csomag
Erzsébet Nagy Szálloda Paks
Fried Kastély Hotel Simontornya - Akciós Kastélyélmény
Fried Kastély Hotel Simontornya
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös - Pihentető napok Kiskőrösön - korlátlan gyógyfürdőzéssel, félpanziós ellátással
Hotel Imperial Gyógyszálló Kiskőrös
Legfrissebb bejegyzések

Népszerű szálláshelyek Tengelic és környékén

Erzsébet Nagy Szálloda PaksErzsébet Nagy Szálloda, PaksCsomagok már 21.475 Ft/fő/éj ártól
34 értékelés
Puchner Kastélyszálló BikalPuchner Kastélyszálló, BikalCsomagok már 26.950 Ft/fő/éj ártól
343 értékelés
Ambient Hotel & AromaSPA Sikonda SikondaAmbient Hotel & AromaSPA Sikonda, SikondaCsomagok már 23.692 Ft/fő/éj ártól
225 értékelés
Hotel Európa Gunaras DombóvárHotel Európa Gunaras, DombóvárCsomagok már 12.450 Ft/fő/éj ártól
343 értékelés
Tengelic a térképen