Átlagos 2016. májusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2016. július 10.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Összesen háromszor voltam itt. Először tán májusban azt hiszem. Még csak péntek, szombat vasárnap volt nyitva. Takács Lajos volt a séf. Az étel csoda jó volt. A megszokott Olympia szinvonal.Kiszolgálás kedves.Másodjára jóval a szinvonal alatti volt az ételek minősége,de még a jóhangulat meg volt. Harmadszor sem az étel nem volt kifogástalan, s az hogy 2 órát kellett várni az ebédre. Kicsit sok volt.Ezzel együtt ha kérdeznék ajánlanám másoknak, mivel a Balatonparton kevés hely van ahol érdemes leülni, s a becsali csárdákhoz képest kellemesebb.
Néhány évvel ezelőtt fedeztük fel a helyet ,a Tihany Sajkod természetvédelmi terültet melletti strandhoz vezető úton. Az étteremben a parkolás nyáron nem mindig jön össze. Nincs hatalmas választékú étlap , de azon azon szereplő általunk kipróbált ételek minden esetben frissek , ízletesek...
Átlag feletti magyar és olasz konyhát visznek, tetszetős egyensúlyban. Kínálnak többek között maracujás sütőtöklevest marinált rókagombával, halászlét, egészben sült tarját kelkáposztafőzelékkel, burgonyával, fogasfilét diós kellevéllel, gorgonzolás burgonyapürével, konfitált kacsacombot diós...
Magasabb árszinvonali balatoni étterem. A belső és a külső tereken komolyabb éttermi hangulat. Mi egy kis fák alatti, félreeső helyen foglaltunk helyet, ez amolyan erdei étkezde hangulatú volt, itt ültek mások is, akik pl. kutyával voltak. A hangulat és a kedvünkhöz ez felelt meg. Mi balatoni...