Ilyen kiszolgálást még nem tapasztaltam - rossz értelemben. Fél éves babával voltunk, és a rendelést egyszerűen nem akarták felvenni. Érződött a teljes, minket kerülő személyzeten, hogy nívón aluli és nem kívánatos a jelenlétünk. Hosszú várakozás után mondtuk, hogy ebédelni szerettünk volna, de így elmennénk, melyre a reakció lényegében csak annyi volt : "Jó.
A nyaralásunk utolsó napján mindíg Tihany fele vesszük az irányt. Szinte mindíg meg kell hogy álljunk itt. Mint most is ha már itt jártunk akkor itt is ebédeltünk. Most a Kecskeköröm Csárdára esett a választásunk. Tbb bejegyzésben is azt olvastuk,hogy bőséges és finom ételeket szolgálnak fel itt. És nem is csalódtunk benne.
Nagyon finomak voltak az ételek és a limonádék és nagy adagok is voltak. És ropogós csárda csülköt kértem,a párom sült libacombot,párolt lila káposztával. A gyerekek roston sült csirkét sült almával,Kakukkfüves csirkét, és rántott csirkemellet hasábburgonyával. Italként áfonyás,bodzás-mentás,citromos és levendulás limonádét rendeltünk. Nagyon kedves volt a kiszolgálás és nem is kellett sokat várni a megrendelt ételekre sem. És ahogy olvastuk nagyon nagy adagok voltak és nagyon finomak is. Egyetlen egy kifogásolni való volt csak,hogy rengeteg darázs volt mindenhol és emiatt nagyon odafigyelve lehetett csak az ételeket és az italokat elfogyasztani,nehogy megmarjanak bennünket. :( Nem bántuk meg hogy betértünk ide. Igaz nem éppen a legolcsóbb hely,de ahogy egy ismerősünk mondta: " Mit számít a pénz,ha az ember boldog ! "
Az elmúlt hétvégén voltunk a Kecskeköröm csárdában, ahol mind a kiszolgálás gyorsaságával, mind az étel mennyiségével meg voltunk elégedve. (Pontypaprikást ettünk kapros galuskával) . Ár-érték arányban megfelelő, mi jóllakottan keltünk fel az asztaltól, a személyzettel hozzáállásával (olvasva az előző véleményeket) sem volt semmi problémánk.
Átlagos étterem, az egyetlen erénye, hogy jó helyen van. De ezzel ki is merül a pozitív felsorolás. A kiszolgálás is hagy kívánnivalót maga után. Kissé olyan érzése van itt a vendégnek, hogy a célt már elérték azzal, hogy betért a vendég és fizetni fog, méghozzá nem is keveset, de azért már nem tesznek, hogy a vendég később vissza is akarjon térni.
Sőt még ennek hangot is adott a felszolgáló miután visszaküldtünk egy ehetetlenül ízetlen húslevest. (azt mondta -számára humorosan-legalább holnap már nem kell idejönni)Amikor a párom megkérdezte melyiket ajánlja a gulyást vagy a halászlevet. . . . . Szintén humorizált. . . . . Össze is önthetem. . . . . Szeretjük a viccet és a humort, de ez inkább lekezelő volt és nem helyénvaló. Bár az ételek nem voltak rosszak a húsleves kivételével , de mégsem vágynék újra vissza a pincérek nagyképűsködése és lekezelő stilusa miatt.
A kiszolgálás jó, az ételek hatalmas adagok és finomak. Fröcssöztünk, 1 üveg bor 5. 000,-Ft. A kaja és a bor értéke 25. 000Ft volt, azonban amire nem számítottunk, hogy 3*9 dl szóda ára plusz 2800Ft volt. Kicsit lefagyott az arcunkról a mosoly amikor ezt megláttuk, mivel azt hittük, hogy egy 25. 000Ft-os fogyasztásba bele 2,7 liter szóda ára.
Az egyik igazi csárdahangulatot árasztó jól eltalált étterem Tihanyban. Könnyű megtalálni a főutcáról nyílik. Hangulatos hely, ételei szépen és vastagon tálalt, ízletes csárdaételek. Itt nincs papírvékony cigánypecsenye, majd ujjnyi vastag cigánypecse viszont igen. Nekem izlett,nagyon finom volt. A kiszolgálás gyors és kellően udvarias.
Régóta szemezünk ezzel a csárdával, na meg sokat olvastam róla az Itt jártam oldalain is. És most a nyár közepén sikerült. Kaptunk is egy szép árnyékos asztalt. Kissé lassan mentek a dolgok, de hát sok a turista. Az ételek, italok kifogástalanok, frissek, finomak voltak (a szalonnapörcöt ugyan egy kicsit túladagolták, de nem kell mindet megenni).
A mellékhelyiség irányában felfedezhetjük a folyosón a szentképeket. Sok-sok népi eszközt halmoztak fel, melyeket TV készülék, kávéfőző és egyéb 20. századbeli tárgy is tarkít. Összességében jól éreztük magunkat.
Ha szabadságon vagyok nem az árak szabják meg hová térek be,és mit fogyasztok. Azt gondoltam,hogy már túl vagyunk az átveréseken,a lehúzásokon. Sajnos nem! Minősíthetetlen ez a magatartás,és az ország hírnevét is rontják! Egy szürke marha gulyásban három darab húsnak kell lennie öt szem burgonya és egy rakás fővetlen zöldség társaságában?
Ez rablás! Nem tudom,hogy csak a személyzet próbál adagdarabolásokból pénzt kicsalni,vagy ez valós helyzet,de engem ledöbbentett! Ehetetlen ételeket kínálnak csillagászati árakon!
Szörnyű! Nagyon megbántam, hogy bementünk! Az ételek minősége és hőmérséklete förtelmes, az alulról szénné égetett csirkemellett simán felszolgálják, némi bunkó körítéssel az embernek! A nyári hőségben az italok hőmérséklete nagyjából 25 fok, ami ilyen áron nyílt lopásnak minősül . . .
Összeségében az ételek is förtelmesek voltak, az italok is, és a pincérek hozzáállása is szörnyű, kioktató stílusban szólt vissza egyik-másik pincér több vendégnek is . . .