Ilyen drágán még soha nem ettem tojásrántottát. Hárman voltunk én parasztos tojás rántottát ettem 3 tojásból a feleségem sonkásat 2 tojásból a gyerekem szintén sonkásat két tojásból, papír dobozon fa késsel, villával félórát várva úgy, hogy szinte nem volt senki, mert korán reggel volt.
Ezért picivel több min 4000ft fizettünk, valamint vettünk 5dbpogácsát 2dbkakaós tekercset 2 kifli gyümölcs levet és ezért több mint kétezer forintot fizettünk. A wc ahova elmentünk kezet mosni takarítatlan gusztustalan volt. Azért mentünk ide mert azt reklámozták, hogy házi ételeket normális áron adják. A pultosok enerváltak, ingerültek voltak semmi kedvesség nem volt bennük. Egy pozitív dolog volt az,hogy a tojásrántotta finom ízletes volt. Nagy csalódás volt soha többet nem megyünk.