Jó 2016. júniusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2016. november 7.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A tihanyi Pál csárda igazán jó helyen fekszik. Nagyon szép és hangulatos kerthelyiségében foglaltunk helyet külföldi vendégeinkkel és égtünk, mint a rongy. A legforgalmasabb nyári napon fogast rendeltünk és szinte ehetetlenül sós volt. Utólag megsószhatod a leves, vagy akár a pórköltet is, de a rántott halat nem. Bizonyára el volt varázsolva a szakács. Különben le a kalappal. Ezt a "kis" hiányosságot kéne rendbetenni!
A szőlőlugasos étteremben valamikor nagyon régen jártunk. A kedvencünk volt a fantasztikus fűszetes töltöttkáposztájuk. Amikor levették az étlapról, azután már nem mentünk oda, mert főleg mindenféle rántott étel volt az étlapon, azt bármilor bárhol ehetünk. Most szombaton gondoltuk, hogy újra...
Mint minden évben az idén is ellátogattunk Tihanyba és mint mindíg most is egy újabb éttermet próbáltunk ki.Most a Pál Csárdára esett a választásunk.Pokoli meleg volt.Még az sem enyhített rajta hogy árnyékos,fedett részen foglaltunk helyet,mert megszorult a meleg bent.Jobb lett volna ha becsuknak...
Az évek során ez a negyedik értékelésem erről a csárdáról. '23 június elején öt napot töltöttünk a párommal Tihanyban ill. annak környékén. Az öt nap folyamán négyszer ettünk étteremben ebből háromszor a Pál Csárdában, ez magáért beszél. Ez az étterem 53 éves múltra tekint vissza, a...