Kiváló 2023. júniusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2023. június 6.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Az évek során ez a negyedik értékelésem erről a csárdáról. '23 június elején öt napot töltöttünk a párommal Tihanyban ill. annak környékén. Az öt nap folyamán négyszer ettünk étteremben ebből háromszor a Pál Csárdában, ez magáért beszél. Ez az étterem 53 éves múltra tekint vissza, a szakértelmen kívül itt szívből dolgoznak az emberek. Ez látszik az ételek minőségén, ízvilágán a felszolgálók kedvességén a hely hangulatán és arculatán át abból a csepp békéből amit áraszt ennek a csárdának a szelleme.. Jó betérni ide, jó leülni itt az árnyékos szőlőlugas alá, jó ugyanazt a természetes kedvességgel megáldott felszolgálót vagy éppen tulajt látni (hiszen ez egy családi vállalkozás) akit öt évvel ezelőtt. Aki Tihanyban járva kelve megéhezik és szeretne egy árnyas, hangulatos, barátságos légkörű csárdában finomat enni, annak tiszta szívből ajánlom.
A szőlőlugasos étteremben valamikor nagyon régen jártunk. A kedvencünk volt a fantasztikus fűszetes töltöttkáposztájuk. Amikor levették az étlapról, azután már nem mentünk oda, mert főleg mindenféle rántott étel volt az étlapon, azt bármilor bárhol ehetünk. Most szombaton gondoltuk, hogy újra...
Mint minden évben az idén is ellátogattunk Tihanyba és mint mindíg most is egy újabb éttermet próbáltunk ki.Most a Pál Csárdára esett a választásunk.Pokoli meleg volt.Még az sem enyhített rajta hogy árnyékos,fedett részen foglaltunk helyet,mert megszorult a meleg bent.Jobb lett volna ha becsuknak...
A hely a szőlőlugassal hangulatos, de csak a székeken van párna, a padokon nincs, nagyon kényelmetlen. Az étel minsősége olyan volt, mint a strandon egy büfében. Pincérnő szerint meg kellett volna kérdeznem,hogy a sajt mirelit-e. Szerintem egy 5 évtizedes múltra hivatkozó étteremben ez eszébe se...