A nyaralásunk alatt tértünk be ide. Többféle dolgot is lehet itt enni és inni, mi csak kávézni szerettünk volna. Sokat jövünk-megyünk az országban, a presszókávét mindenhol kipróbáljuk. Van ennek egy kis feelingje: normál helyen a presszókávé 3 korty kiváló minőségű kávé, ami mellé jár cukor, tejszín vagy tej, 1 dl ásványvíz, néha egy kis keksz vagy kocka csoki.
Na itt nem volt semmi. . . . . . a pincérfiú egy kis kávéscsésze felét töltötte meg kávéval, és így megkaptuk. Visszamentünk a pulthoz cukrot kérni. És kaptunk egy csatos cukros üveget ( igen, így a covidos időben, mások által összefogdosva), benne barna cukor. Semmi más, se víz, se tejszín. . . és itt jön a poén. . . . . Én szeretem a kávét, tényleg nagy kávéfan vagyok, de ez az 1 korty kávé annyira furcsa volt, hogy szinte ihatatlan. Erős, csipős! , mellékíze volt. Komolyan életemben nem ittam még ilyen rosszat. A nálam lévő ásványvízzel öblítettem le. Az ára viszont olyan volt, mint máshol, ahol minden jár mellé. Én ezt még el is fogadtam volna, ha legalább jó a kávé. . . .