2024. júliusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2024. július 27.Ajánlom a helyet másoknak is!
A Hotel elhelyezkedése kiváló, közvetlenül a vízparton, ahol rengeteg napozóágy áll a vendégek rendelkezésére és sok árnyék az ősfák alatt.
A szoba patyolat tiszta volt és nekünk minden igényünket kielégítette. Jól működött a klíma, a fürdőszoba teljesen modern, szuper volt a zuhanyzó, a TV-ben sok csatorna volt elérhető (ami viszonylag kevés hotelben van így!).
A reggeli és a vacsora számunkra minden igényt kielégített, bőséges volt a választék és finomak voltak az ételek. A vacsoránál az ital rendelés időnként akadozott, volt olyan este, hogy nem tudtunk rendelni, mert nem ért oda a pincér a vacsoránk alatt. Jó lenne, ha legalább egy kancsó víz oda lenne készítve az ilyen esetek miatt. A kiszolgálás egyébként kedves és udvarias volt, mint ahogy a recepció személyzete is kedves és segítőkész volt.
Amivel nem igazán voltunk elégedettek az az ebéd lehetőség, mert a helyi Beach Bar és Beach Food meglehetősen drága és kicsi a választék. Jó lenne, ha ebédidőben lenne egy egyszerű menü ajánlat normális áron (egy egyszerű leves és valami második), vagy valamilyen kiadós leves, pl. gulyásleves, bableves, stb.. Ugyan a városközpontban van sok étterem, de az több km távolságra van, ami vagy kocsival, vagy kisvonattal érhető el, de számunkra ez nem igazán volt opció, mivel kissé mozgáskorlátozottak vagyunk.
Összességében nagyon jól éreztük magunkat, máskor is szívesen foglalunk ott és másnak is jó szívvel ajánljuk!
Személyzet: Tisztaság: Ár / érték arány: Kényelem: Szolgáltatások: Étkezés: Elhelyezkedés: Club Tihany Hotel további értékelései
2024.11.01egyedül
Nagyon tetszett a szálloda. Igényes, tiszta volt a szoba. Kedves volt a személyzet. Jók voltak a programok. Én jól éreztem magam. Egyedüli gond, a wellness rész volt. Nagyon hideg volt a víz, és ennyi embernek, nagyon kevés volt a wellness lehetőség. De mindezt kompenzálta a szép környezet....
2024.10.24a párjával
Összességében jól éreztük magunkat, az ételek finomak, bőséges az ellátás. A szobában a TV az asztalon van, kényelmetlen ágyból nézni, jobb lenne a falon, az ággyal szemben. Ruhaszárítás nem megoldott, kellene szárító a szobákba. A wellnessben az uszoda vize ilyenkor hideg, az élményfürdő...
2024.10.06egyedül
4. emeleten volt a szállásunk, a lift megoldás a legjobb volt amiket eddig tapasztaltam. A 449 szobából kinézve jobb oldalra láttuk a Balatont.jobb lett volna olyan szobát kapni ahonnan szemben látni a Balatont. Esetleg a szobában is lehetett volna egy égő a plafonon. A francia ágy nagyon...
A Club Tihany Hotel legnépszerűbb csomagjai
Napi árak félpanziós ellátással (1 éjtől)
Napi árak félpanziós ellátással - teljes előrefizetéssel (1 éjtől)
Húsvét - speciális előrefizetéssel
Május 1. - speciális előrefizetéssel
Pünkösd - speciális előrefizetéssel
Október 23. - speciális előrefizetéssel
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
76.500 Ft / 2 fő / 2 éjtől csodás félpanzióval