Távol áll tőlem a hamburgerrajongás, de nem volt választás, sima hambi, vagy Üvegtigris-hambi, ez valami baconos, hagymás, sajtos miegymás. Még jó, hogy a ház ajánlatát választottam! Nagyon szép fekete lány szolgál ki, nem a Rudolf Péter, becs'szavamra kedvem lett volna amolyan pultalatti bujálkodáshoz, mint amilyen a filmben is volt. És a leány kellőképen egyszerű is volt, külsőleg megáldotta a természet, belül meg hát, szűk kézzel mért. De hát az Üvegtigris film is valami helyi taplók tablója, ha jól értjük. De szeretem a lányt, a bolttal együtt. Azonnal hátrament és sütés-főzésbe kezdett, pár perc múlva lett is nekem krumpli, meg Üvegtigris-hambi, ezzel letelepedtem a kevés árnyékos hely egyikére, ahol csak látszólag ültem egyedül, tulajdonképpen százszámra ültek az asztalomnál. Nem is az asztalomnál, az asztalomon. Hangyák tömege. De hát ez a természet, a Garancsi tó, meg hát a gazos. . . nem bántottam a hangyákat, ők voltak otthon, nem én. Az eredeti lakókocsi azóta bővült. gyarapodott, kapott egy hátső, kiegészítő teret,meg mellé épült, nem is olyan rége, egy sátorféle, amolyan fagyis sátor, lehet már fagyit is, jégkrémet is kapni, pár dologgal több ok, hogy miért állj meg itt. Mndezzel együtt ajánlom,, hiszen ez egy kulthely.