Jó 2015. októberben, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2015. november 25.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Még a nyár folyamán jártunk itt először. Sajnos akkor annyian voltunk, hogy nem jutottunk volna be a helyre egy órán belül így eljöttünk. Megbeszéltük a barátokkal, hogy ide vissza kell térnünk rövid időn belül. Tanulva a korábbiakból foglaltunk asztalt. Megérkezésünkkor már elő volt készítve az asztal, szívélyesen fogadtak minket. A pincér hölgy nagyon kedves volt, de nem volt tolakodó! Előételnek kikértünk egy adag haltepertőt. Először meglepett minket az íze, mert harcsából vártuk és pontyból készült. Más az íze természetesen, de nagyon ízletes volt, bár nekem a harcsából jobban ízlik. A klasszikusokat rendeltük harcsapaprikást, süllőt és két féle harcsa steak-et. Körbe jártak a villák egymás ételeit kóstolgattuk és megállapítottuk, hogy mind nagyon ízletes. A zöldfűszeres harcsa steak különesen elnyerte a társaság tetszését. Maga a hely nem nagy szám, de ide nem azért jár senki. Persze a Tisza közelségét ki lehet emelni, de ha nem lenne mellette, ide akkor is ellátogatnék. Kilépve a helyről megértettük miért járnak erre ide annyian. Jó bornak nem kell cégér és azt hiszem ennek a helynek se a reklám. Bátran merem ajánlani azoknak, akiket a hazai halakból elkészíthető gasztronómiai élvezetek érdekelnek!
2021.09.08-án jártunk a halászcsárdában Nagy reményekkel tettünk meg 110 km-t. Vegyes halászlét fogyasztottunk és rántott harcsafilét vegyes körettel. A halászlé ízetlen halleves volt, ez nem halászlé. A rántott harcsafiléről: nem tudtam,hogy mit fogyasztok,mert a panírban keresni kellett...