Átlagos 2014. júliusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2014. július 10.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Ennek a helynek sokkal jobb a híre, mint amit tapasztaltunk. Ütött-kopott külső belső, fásult személyzet, elsózott ételek, vacak sör. Amit értékelni lehet az az, hogy a sablonételek mellett készítenek házilag füstölt harcsát, füstölt harcsás bablevest és olajos halat. Szóval az igyekezet megvan. De azért nem ártana kicsit odafigyelni a megvalósításra is. Hogy abba most ne kössek bele, hogy itt is úgy értelmezik a "roston" szót, hogy a halat lisztbe forgatják, majd bő olajban sütik ki. Hol van akkor a rost? Egy szó mint száz, a Tiszacsegei halászcsárda távol állt attól, hogy megüsse a várakozásaink szintjét.
2021.09.08-án jártunk a halászcsárdában Nagy reményekkel tettünk meg 110 km-t. Vegyes halászlét fogyasztottunk és rántott harcsafilét vegyes körettel. A halászlé ízetlen halleves volt, ez nem halászlé. A rántott harcsafiléről: nem tudtam,hogy mit fogyasztok,mert a panírban keresni kellett...